Несмішні жарти і безглузді діалоги. Перші випуски шоу Фреймут провалилися

06.09.2018, 16:14

У понеділок, 28 серпня, на Новому каналі відбулася прем'єра розважального шоу «Оля», що активно анонсується (не в останню чергу - завдяки скандальним витівкам Фреймут і її візитів до своїх хейтерів).

З боку команди, яка працювала над проектом, це був серйозний виклик - адже оригінальний формат Show Ellen Degeneres («Шоу Елен Дедженерес») на каналі NBC отримав 59 премій «Еммі»! Але новоканалівці, здається, мали намір домогтися успіху і ризикнули.

Що вийшло в результаті, пише  Детектор Медіа. Перш за все - невдалими вийшли декорації, набагато більш менше приміщення створювало атмосферу тісноти, бідного залу.

Але найбільшим промахом виявилася відсутність почуття гумору і щирості у телеведучої Ольги Фреймут. Зокрема - неприйняття виникло при багаторазовому повторенні (навіть жартома) ведучою того факту, що вона є дружиною генпродюсера каналу. Також ріжуть слух уїдливі коментарі на адресу гостей і глядачів.

"Велику частину програми зайняли заздалегідь підготовлені гумористичні сюжети... Ці фрагменти шоу «Оля» аналізувати особливо складно. Тому що вони виявилися несмішними. Іноді навіть незрозуміло чому. Ідеї сюжетів були непоганими... Але стільки в цьому гуморі було натужності і натягнутості. Особливо, у випадку з поверненням Олі на Новий: так старанно Фреймут намагалася обернути в самоіронію те, над чим вже давно не жартують навіть її колеги, що самоіронія перетворилася на самозамилування", - пише профільне видання.

У підсумку, в шоу «Оля» було занадто багато Олі: з її старими образами, переживаннями і невирішеними конфліктами, хоча студія розважального шоу вже точно не призначена для такого.

Схоже, глядачі виявилися солідарні з оглядачем Детектор Медіа. Судячи з аналітичного звіту телеперегляду, опублікованого МедіаНяня, рейтинг нового шоу Фреймут "Оля" виявився провальним.

"У суботу повтор шоу «ОЛЯ» (09:00-13:00) стартував з часткою 7%, а закінчився з часткою 2%", - пишуть оглядачі.

А що ж думають глядачі про побачене? Про це можна дізнатися, почитавши коментарі під одним із сюжетів у програмі. На відео Фреймут знайомиться зі своїми (нечисленними в тісному залі) глядачами, спочатку називаючи їх "рідними, які її люблять", а потім - відверто глузуючи з них через фото в соцмережах. Ми наведемо цей сюжет і коментарі до нього без змін.

Тепер порівняємо, як сама Елен роздивляється фото, наприклад Ріани. Різниця колосальна.

В одному інтерв'ю про себе Елен сказала, що у більшості жартів людей є наміри зачепити співрозмовника, це певна форма цькування, яке вона вважає неприпустимим і хоче бути прикладом, що можна бути і смішною і доброю. Фреймут, здається, цього інтервью або не бачила, або не зрозуміла суть. Фраза про цькування тут з 8:48, але радимо передивитися всю нарізку, щоб зрозуміти, яка ж вона - Елен Дедженерс. 

Один з найточніших коментарів під відео - "В Україні теж бачили Ellen", тобто глядачі знають, з чим порівнювати "Олю". У той же час критики припускають, що шоу ще покаже себе.  

Читайте АСН в Google News