Одинаки по життю: знаки Зодіаку, які завжди самі псують відносини

06.09.2018, 15:03

Деяким знакам дійсно краще самим. Так їм підказують самі зірки. Деякі знаки мають певні характерні риси, які заважають підтримувати близькі стосунки з іншими.

Є й такі, які знаходять більше радості і насолоди життям на самоті. Ось список знаків, яким комфортніше поодинці робити свої речі в своєму власному темпі. Ось ті, яким буває нестерпно важко жити із іншими. Але важливо позначити, що представники цих знаків все ж здатні знайти любов і близькість з іншими людьми. Це не означає, що для них зблизитися з людьми - це неможливо. Просто їм це зробити набагато складніше, ніж іншим. Є підстави вважати, що їм у близьких відносинах буде важкувато. Можливо, вони в цьому не такі вже хороші, як хотілося б.

1 Близнюки

Твоя боязнь брати на себе зобов'язання - основна причина того, що тобі буде краще самотнім, ніж у відносинах. І тобі дуже швидко стає нудно. Тебе дуже легко відвернути і збити з шляху. Багато кому буде важко знайти в стосунках з тобою послідовність і стабільність. Ти завжди поводишся непередбачувано. І часто «гладиш» людей проти шерсті. Структура твоєї особистості не дає людям тобі довіряти, покластися на тебе у важкі для них моменти.

2 Стрілець
Причина, з якої тобі подобається бути самотнім, - це те, що ти надміру цінуєш свою свободу і вважаєш її найвищою цінністю. Ти знаєш, що будь-яка форма близьких відносин - це якесь одомашнення. І ніщо не лякає тебе так сильно, як застрягти в одному місці надовго. Ти не хочеш сковувати себе ланцюгами відносин. Адже для тебе важливо завжди бути доступним на випадок того, якщо трапиться якась цікава пригода. І ти думаєш, що прихильність до когось буде тебе стримувати і гальмувати. Ти асоціюєш відносини з якорями, які утримують тебе на одному місці, коли ти хочеш, навпаки, поневірятися по морях.

3 Овен
Не так складно зрозуміти чому тобі краще самому, ніж у відносинах. Ти дуже імпульсивний знак. І дуже швидко реагуєш. Тобі завжди потрібні негайні результати. Ти така людина, якій не дуже подобається витрачати час даремно. Ти відчуваєш, що тобі належить зробити ще масу речей у своєму житті і ти не можеш дозволити такому цінному для тебе часу бути вбитому на непотрібні речі. І ти розумієш, що більшості людей не під силу за тобою гнатися. І замість того, щоб під них підлаштовуватися, ти краще залишиш їх без свого товариства.

4 Телець
Причина, з якої тобі краще самому, ніж з кимось - це твоя впертість. Оскільки ти Телець, ти не можеш справлятися з критикою. Всі вважають представників цього знака дещо вузьколобими, і ти не дуже в стані уживатися з іншими. Особливо з тими, хто не поділяє твого думки. Ти любиш оточувати себе однодумцями. В людях тобі подобається стабільність і передбачуваність. Але більшість людей абсолютно не такі і тому тобі з ними і некомфортно. Тобі не подобається непевність, яку ти відчуваєш в близьких відносинах.

5 Козеріг
Звичайно, як у будь-якого іншого Козерога, у тебе дуже утилітарний підхід до життя в цілому. Тобі не подобається, коли тобі тягнуть назад і вниз і тобі здається, що більшість відносин саме це і роблять. Ти дуже амбітний знак. Ти хочеш самостійно досягти дуже багато чого. І ти знаєш, що більшість людей будуть просто тебе від цього відволікати і заважати тобі бути таким, яким ти повинен бути. Тому ти не бачиш сенсу в стосунках, якщо, звичайно, тобі не вдається зустріти людину, яка може тобі допомогти в твоєму становленні. Ти думаєш, що відносини тільки заважають досягти цілей і втілити в життя твої мрії. Источник.

Читайте АСН в Google News