ЄС грається з Україною: нардеп пояснив, коли ми зможемо повернути Крим

07.09.2018, 06:45

Європейський союз грається Україною, оскільки вона втратила своє економічне і політичне значення, виконуючи будь-які вимоги західних партнерів. Про це заявив глава фракції "Відродження" Віктор Бондар в ході ранкового засідання Верховної Ради, передав кореспондент ASN.

"Сьогодні нами граються, так як бачать, що ми ходимо по світу з простягнутою рукою, сидимо на кредитній голці. За той мільярд доларів готові віддатися все – і землю продати, і тарифи підняти", - зазначив нардеп.

За його словами, Німеччина і Франція демонструють підтримку України тільки на словах, оскільки Росія з легкістю купує їх лояльність в принципових для себе питаннях. Як наприклад, в будівництві "Північного потоку-2".

При цьому він додав, що Україна відбудеться тоді, коли почне відроджувати власну економіку і промисловість і направляти кредитні кошти на будівництво великих інфраструктурних об'єктів. На його думку, економічне зростання допоможе також країні повернути і окуповані території, оскільки кримчани самі захочуть інтегруватися в розвинену економіку України, щоб не залишатися в "відсталій" Росії.

Нагадаємо, на окупований півострів має бути допущена міжнародна моніторингова місія, яка встановить причину забруднення, від якого страждають вже і жителі прикордонних з півостровом територій України. Про це заявив спікер парламенту Андрій Парубій в ході ранкового засідання Верховної Ради.

Читайте АСН в Google News