6 вересня 2018 — 26 місячний день негативу і підступності

06.09.2018, 08:05

6 вересня 2018 року триватиме 26 місячний день, повний негативу і підступності.

6 вересня 2018 — 26 місячний день
26 місячний день — з 6 вересня 0:43 по 7 вересня 1:57

Символ дня: Жаба, Болото

Мета дня: подолати всі перешкоди на своєму шляху до мети, відкрити в собі творчу сторону, очиститися від негативу.

26 місячний день — це день підступності, негативу, провокацій і маніпуляцій. У цей день негативні впливи підбираються в наше життя в красивій масці, заманюючи і забираючи нас в свою трясовину. І єдиний спосіб уберегти себе від цього негативу — не вступати з ним у взаємодію.

У 26 місячний день нас начебто засмоктує в болото неприємних речей: пліток, інтриг, обману і провокацій. Щоб уберегти себе від цього всього, потрібно бути стриманими, мовчазними, не вестися на сварки і провокації, не пліткувати, не патякати зайвого, не погоджуватися на привабливі пропозиції.

Робота в 26 місячний день

26 місячна доба не є продуктивною і вдалою в роботі. Сьогодні не рекомендується проводити великі фінансові операції. Також краще відкласти переговори і не підписувати договори і угоди. Колективна праця не принесе передбачуваних результатів.

Відносини в 26 місячний день
У 26 день Місяця рекомендується обмежити коло спілкування. Сьогодні дуже нестабільний психічний стан і емоційний фон в цілому. Зростає можливість конфліктів і сварок.

Здоров'я в 26 місячний день
У 26 місячний день головні вороги здоров'я — це суєта і зайві рухи. Не рекомендуються фізичні навантаження, спорт, плавання, біг. Сприятливо більше відпочивати і не напружувати ні тіло, ні психіку. Можна сходити в лазню або на масаж.

Стрижка в 26 місячний день
Для стрижки та фарбування волосся день несприятливий. Джерело.

Читайте АСН в Google News