5 вересня — 25 місячний день, не можна лінуватися, відкладати справи

03.09.2021, 08:05

Місячний календар на 5 вересня 2018 року віщує, що в цю добу буде тривати 25 місячний день мудрості і усамітнення. Триває 4 фаза Місяця, старіючий Місяць весь день знаходиться в Раку. Це період, призначений для спілкування з сім'єю, перебування вдома, творчих занять, усамітнення.

5 вересня 2018 — 25 місячний день мудрості, спокою
25 місячний день — з 4 вересня 23:41 по 6 вересня 0:43

Символ дня: Черепаха, Ракушка

Мета дня: знайти спокій і гармонію, побути наодинці з собою, набратися мудрості, підвести підсумки місяця.

25 місячний день — це час гармонії і спокою. Сьогодні рекомендується практика усамітнення для проведення внутрішньої роботи. У цей період варто задуматися про себе і своє життя, підвести підсумки всього, зробленого за цей місячний місяць.

У 25 місячну добу посилюється інтуїція, може з'явитися дар ясновидіння. Цей день тісно пов'язаний з роботою психіки і підсвідомості. Тому гармонія і спокій допоможуть не отримати сьогодні стрес і не надірватися психічно. Символ дня Черепаха підказує нам, що потрібно бути повільними, пасивними і споглядальними, як вона. Рекомендується все робити без суєти і поспіху, спочатку ретельно обмірковуючи свої дії.

У пошуках гармонії в 25 місячну добу сприятливо знаходитися на природі, купатися у водоймах. Важливо більше відпочивати і думати, бути наодинці з собою. Цей день може посилати нам знаки, варто до них прислухатися. Також сьогодні можна сміливо довіритися своїй інтуїції.

День не призначений для поїздок, подорожей, активності, спілкування. Внутрішній спокій і усамітнення допоможуть переосмислити своє життя і духовно змінитися.

Кращим вибором на сьогоднішній день буде усамітнення і роздуми про своє життя. Шлюби в цей період укладати не варто.

Хвороби 25-го дня Місяця безпечні. Сьогодні в організмі можна спостерігати загальну втому, млявість, апатію. Рекомендується відпочивати, очищатися і не перевантажувати себе. Фізичні навантаження і заняття вкрай небажані.

Особливо небезпечний для здоров'я алкоголь і куріння. В їжі варто дотримуватися норми, краще менше ніж більше, небажано переїдати. Сприятливо очищатися водою, плавати.

З'являється особлива потреба в захисті і навпаки турботі. Посилюються інстинкти безпеки. Чутливість і вразливість цього періоду призводить до ностальгії. Можна переглядати старі фотографії, згадувати минуле.

Покупки робити рекомендується хіба що в будинок, побутові. Намагайтеся не вередувати і не ображатися, що сильно проявляється в людях в період Місяця в Раку. Добре зараз проводити більше часу з дітьми, гратися з ними. День призначений для відпочинку і домашніх справ.

У 25 місячний день не рекомендується стригтися. Це може погано вплинути на психіку. Фарбування волосся протипоказане.

Читайте АСН в Google News