Експерти сказали, скільки українців ще вірять у світле майбутнє країни

07.09.2018, 06:15

Третина населення України вважає, що після президентських виборів ситуація в країні зміниться на краще. Такі результати соцдослідження озвучила директор Фонду "Демократичні ініціативи" ім. Ілька Кучеріва Ірина Бекешкіна на прес-конференції, передав кореспондент ASN.

"Песимістів мало. Тільки 10% вважає, що ситуація зміниться в гірший бік в результаті виборів, а й оптимістів небагато: приблизно третина вважає, що зміниться ситуація на краще", - зазначила експерт.

За її словами, ще приблизно третина виборців не очікують якихось позитивних змін в результаті виборів. При цьому вона додала, що більшість респондентів висловили недовіру результатам майбутніх виборів в зв'язку з масовими фальсифікаціями.

Нагадаємо, лідер ВО «Батьківщина» і колишній прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко на прес-конференції в Одесі заявила, що в разі обрання її президентом України відмовиться від вищої держпосади. Це станеться в тому випадку, якщо за перші 100 днів роботи не виконає ряд своїх передвиборних обіцянок.

Читайте АСН в Google News