Для кримінальних авторитетів влаштували окрему церемонію прощання з Кобзоном

04.09.2018, 13:08

Telegram-канал Mash повідомив про неофіційну церемонію прощання зі співаком і депутатом Держдуми Йосипом Кобзоном, яку відвідали «похмурі люди» на «Бентлі» і «Майбахах».

За даними каналу, церемонія «для своїх» відбулася в «обстановці абсолютної таємності» за день до офіційного заходу. Вона пройшла в Центральній клінічній лікарні управління справами президента РФ 1 вересня. Хто саме був присутній на церемонії, Mash не уточнює. Канал зазначає, що співак поєднував різні сторони російського життя, і на неофіційній церемонії і зустрічалися представники "однієї зі сторін".

Нагадаємо, в Росії давно відомо, що Кобзон був причетний до кримінального світу і навіть вважався кримінальним авторитетом. Згадками про його зв'язки з криміналітетом переповнена Мережа.

У 1995 році американська газета The New York Times охрестила Йосипа Кобзона російським Френком Сінатрою, натякаючи на його можливі зв'язки зі злочинними "авторитетами".

Зокрема, навіть ФБР звинувачувала його в злочинах, і від арешту співака врятувало тільки те, що Держдума РФ прийняла стосовно Кобзона постанову про непричетність.

Читайте АСН в Google News