4 знака справжньою відьми на долоні. Перевірте, чи є вони у вас

03.09.2018, 22:44

Всього 4 знаків, але вам не обов'язково володіти ними, тому що відьми часто народжуються без будь-яких ознак. Проте, знаки на наших тілах часто є слідами минулих життів, нагадуючи нам про речі, які ми колись мали, а наступні 4 вказують на дуже сильну енергетику відьми.
Секретний хрест (він же Містичний Хрест)

Можливо, найпотужніший зі знаків долоні, Секретний Хрест також відомий як Містичний Хрест. Це лінія в формі хреста або X, розташована між серцевою лінією і лінією голови. Вважається, що люди з такими лініями добре знайомі з їх магічними здібностями з самого раннього віку. У них також є інстинктивна схильність до окультних наук і таємницею мудрості, і вони мають сильну інтуїцію, що і робить їх сильними відьмами.

Психічний хрест

 

Психічний хрест має велике значення серед знаків долоні. Є знаки, розташовані в корені кожного пальця, і оскільки кожен палець являє іншу планетарну сутність, в залежності від того, на якому пальці він знаходиться, Психічний Хрест може мати кілька з наступних значень:

Вказівний палець: палець Юпітера. Психічний хрест на цьому пальці вказує, що удача Юпітера на вашому боці. З'являться магічні можливості, які допоможуть вам досягти своїх цілей. Це також означає, що у вас є величезна здатність до магічної мудрості і здатність поглинати потужні знання.

Середній палець: палець Сатурна. Це означає, що ви благословенні Сатурном - планетою відьом. Ви можете легко і просто навчитися чогось, ви добре вивчаєте свою магію зі свого власного досвіду. Ви виявите, що маєте велику силу і здатність, якщо присвятите собі час. Медитація - це диво, і це теж диво мрії!

Безіменний палець: палець Сонця. Якщо ви бачите тут хрест, ви благословенні Сонцем і Аполлоном - Богом магії і пророцтва. Ви володієте здатністю залучати те, що вам потрібно в житті, і ви є чарівником. Це означає, що ваша любовне життя є джерелом натхнення для вашої магічної діяльності, а коли ви сексуально активні, ви отримуєте просвітлення через задоволення.

Мізинець: палець Меркурія. Меркурій пов'язаний з усіма видами магічних робіт і пророкувань. Ви знаєте чарівний світ з юного віку, тому що ви народилися, щоб любити магію і бути добрими. Меркурій або Гермес - мудрий бог, і він благословив вас, зробивши вас могутнім магом/відьмою. Ви повинні використовувати свій потужний мозок і серце, щоб розвивати свої магічні здібності.

Знак цілителя

Чотири або більше паралельні лінії на дні мізинця - ознака того, що людина є потужним цілителем. Це людина з неймовірною здатністю може доторкнутися до сердець людей і допомогти їм зцілити свої емоційні і фізичні шрами. Такими людьми часто є лікарі, психологи і життєві тренери. Вони живуть життям зцілення і допомагають іншим. 4-5 ліній вказують на потужного цілителя; 6-7 ліній означає, що людина призначена стати цілителем; і 8 або більше - це знак того, що людина опанувала мистецтво зцілення вже в попередньому житті. Чим більш численні лінії, тим потужніше дар.

Астральні маршрути

 

Ці лінії є ознакою природної здатності долати час і простір. Якщо вони у вас є, ви, ймовірно, подорожуєте по астральному простору більше, ніж ви розумієте. У вас є сила стати великим магом/відьмою, оскільки у вас є здатність проектуватися в астральному просторі. Шамани, відьми й чарівники подорожують по астральному простору в пошуках інформації. Джерело.

Читайте АСН в Google News