Фото колишніх і сухоцвіти: список речей, яких потрібно негайно позбавлятися заради щастя

31.08.2021, 13:14

Заповнюючи будинок невдалими елементами декору, ми ризикуємо викликати на себе неприємності. Щоб простір дихало, необхідно негайно позбутися «токсичних» об'єктів. Ви відразу відчуєте зміни в кращу сторону!

Сухі квіти
Цей об'єкт є одним з головних отруйників. Вся справа в тому, що вони являють собою застій енергії. Сухоцвіти змушують багато думати про минуле і не дають вам розслабитися в теперішньому моменті і зрозуміти нинішню ситуацію. Чим довше у вашому просторі знаходяться сухоцвіти, тим швидше ви забуваєте про реальність. Такий об'єкт потрібно негайно викинути і замість нього обзавестися квітучою рослиною. Найкраще живі квіти розмістити біля головного входу, так вони зможуть контролювати потік енергії. 

Зламана техніка
У практиці феншуй електронні прилади представляють силу. Коли ці об'єкти ламаються, то автоматично втрачають свою міць і позитивний вплив. В кінцевому рахунку наявність несправних предметів в будинку викликає проблеми зі здоров'ям, труднощі у відносинах і роботі. Краще залишити простір порожнім, замість того, щоб заповнювати його зламаними телевізорами, тостерами та іншою технікою.

В'янучі рослини
Рослини здатні принести користь тільки коли цвітуть. В іншому випадку вмираючі рослини викликають сонливість, проблеми в сексі. Якщо рослини постраждали через вашу недбалість, то краще їх викинути і постаратися виправити ситуацію за допомогою нового.

Прострочені товари
Це стосується не тільки ліків, але і косметики. По-перше, такі речовини небезпечні для здоров'я, по-друге, вони завдають шкоди енергії всього будинку. При наявності прострочених препаратів ви можете відчувати тяжкість і неможливість розслаблення, в цілому в таких умовах вам буде важко відновити сили. Так що негайно позбудьтеся всіх прострочених препаратів у вашому домі.

Стара їжа в холодильнику
У феншуй їжа є символом вашої здатності давати і отримувати любов. Саме тому холодильник, забитий гнилою їжею, приносить руйнуючу енергію у ваші стосунки. Не лінуйтеся і перевіряйте холодильник щотижня, очищаючи його від непотрібних продуктів. Як тільки це стане звичкою і ваш холодильник буде наповнений тільки свіжими продуктами, ви відчуєте зростаючу гармонію у відносинах і легкість у прояві почуттів.

Фото колишніх коханців
Навіть якщо ви в хороших відносинах з колишніми, це не означає, що потрібно розміщувати їх фото на видних місцях. Такі фотографії мають інтенсивну енергію, яка впливає на ваше підсвідомість. Так що краще прибрати такі фотографії і сконцентруватися на справжніх стосунках або майбутніх.

Читайте АСН в Google News