До нестями закохана жінка: 10 ознак

28.08.2022, 23:00

Коли жінки закохуються, їхні тіла виробляють норадреналін і фенілетиламін. Це збільшує фокус, створюючи відчуття ейфорії. Ось чому закохані жінки часто зосереджуються лише на чоловікові, виключаючи інші речі, розповів провідний фахівець з розвитку відносин в світі AJ Harbinger. Ось 10 ознак того, що жінка по вуха закохана в чоловіка.

1. Сором'язливість. На відміну від друзів і інших чоловіків, жінка з коханим чоловіком менш шумна і безпосередня. Вона уникає зорового контакту, мило посміхаючись, коли поруч знаходиться об'єкт її обожнювання.

2. Вона дарує подарунки. Це не стосується громадських свят і дня народження, і ці презенти завжди дуже щирі.

3. Поводиться як дитина. Закохана жінка часом впадає в дитинство: стрибає, регоче, хоче гратися та дуріти, щоб на максимум привернути до себе увагу коханого чоловіка.

4. Зацікавлена ​​життям коханого. Жінка, яка закохана, хоче знати все про минуле, сьогодення, про надії та мрії свого чоловіка.

5. Починає спілкування. Вона пише і телефонує першої, часто є ініціатором спілкування. Їй хочеться більше проводити часу з коханою.

6. Чи виявляє інтерес до його справи. У чоловіка нудна робота? Дивне хобі? Неважливо, що він робить для життя або у вільний час; жінка, яка закохана, вважає, що це найцікавіше на планеті. Вона любить слухати, як він каже про свої справи, захоплення та інтереси.

7. Вона хоче виглядати приголомшливо. Найкращі вбрання, зачіски, парфуми і макіяж - для коханого. Вона намагається виглядати надзвичайно саме тоді, коли на горизонті чоловік її мрії.

8. Завжди рада бачити. Коли він входить в кімнату, вираз її обличчя змінюється. Вона розпливається в усмішці і просто світиться, незважаючи на те, що хвилину тому виглядала засмученою.

9. Вона не може довго дивитися в очі. Підтримка зорового контакту - це те, що роблять багато людей, коли вони відчувають себе впевнено. Але жінці, яка закохана, може бути важко це зробити, так вона відчуває себе вразливою. Зрештою, очі - це дзеркало душі.

10. Звертає увагу на його потреби і бажання. Вона завжди усвідомлює, що йому потрібно, чи то порада, увага або підтримка. І вона завжди готова віддати всю себе і зробити все можливе для того, щоб коханий був щасливий.

Читайте АСН в Google News