Московські попи сказилися після промови Порошенка на параді

24.08.2018, 16:46

У Московському патріархаті дуже нервово відреагували на полум'яну промову президента України Петра Порошенка на параді в Києві. Нагадаємо, глава держави заявив, що надання автокефалії Українській православній церкві дозволить розрубати останній вузол, що зв'язує країну з Росією.

"Ми маємо намір розрубувати останній вузол, яким імперія відчайдушно намагається прив'язати нас до себе. Ми сповнені рішучості покласти край неприродному та неканонічному перебуванню значної частини нашого православного співтовариства в залежності від російської церкви", - зазначив глава держави.

При цьому поряд із президентом під час його промови був і представник МП в Україні митрополит Онуфрій. Під час промови Порошенка на його обличчі читалося невдоволення та роздратування, тоді як представник КП та інші глядачі параду підтримали промову президента оплесками.

Як передає Радіо Свобода в Московській патріархії після параду в Києві заявили, що Порошенко за допомогою релігійної тематики намагається втриматися при владі. А самого главу держави назвали "самовпевненим".

Читайте АСН в Google News