Краще за всіх у СНД: політолог назвав головне надбання українців за роки незалежності

23.08.2018, 17:09

За роки незалежності Україна змогла набути і зберегти набагато більшу свободу, ніж інші колишні союзні республіки. Таку думку висловив керівник аналітичного центру "Третій сектор" Андрій Золотарьов на прес-конференції, передав кореспондент ASN.

"Все-таки Україна вирізнялася з-поміж інших країн пострадянського простору значно більшим ступенем свободи", - зазначив експерт. За його словами, досі Україні властива як внутрішня свобода громадян, так і свобода мас-медіа, політична свобода.

"Мені не хотілося б, щоб це було втрачено під час цієї боротьби за владу", - підсумував політолог. При цьому він додав, що наразі країна позбавляється свого "конкурентної переваги", оскільки найактивніші борці з "диктаторським режимом Януковича" багато в чому його вже перевершили на шляху "закручування гайок".

Нагадаємо, отримавши незалежність в статусі однієї з найрозвиненіших країн Європи, Україна скотилася до рівня африканських країн, хоча і зберегла свій природний і промисловий потенціал. Таку думку висловив екс-міністр економіки України Віктор Суслов на прес-конференції.

Читайте АСН в Google News