Відпочинок у Грузії: всесезонні курорти європейського рівня

21.08.2018, 12:15

Потік мандрівників до Грузії росте. Місцева влада, в особі прем'єр-міністра Мамука Бахтадзе, заявила, що в липні 2018 року країну відвідало більше мільйона іноземних туристів. А це на 15% більше, ніж в аналогічному періоді минулого року. У зв'язку з цим, уряд країни приступило до розробки нових ініціатив, спрямованих на розвиток туристичного сектора країни. Влада має намір відкривати нові всесезонні курорти високого рівня.

Переваги відпочинку в Грузії
Оформляти візу для відвідування батьківщини вина громадянам України не потрібно. Це не головна перевага подорожей до Грузії, але важливий приємний факт. Крім того, правильно спланований відпочинок в цій країні може бути бюджетним і, при цьому, комфортним і захоплюючим.
Кліматичне різноманіття - ось дійсно головна особливість і перевага цієї держави. Сюди, в країну з великим Кавказьким хребтом, їдуть як прихильники активного відпочинку, так і любителі ніжитися під сонцем - на пляжні курорти біля берегів Чорного моря. Це можливо завдяки тому, що в Грузії м'який субтропічний клімат поєднується з помірним (в східній частині). Погода тут не сувора. Сніг йде рідко, взимку опади випадають у вигляді дощів. На деяких територіях і зовсім круглий рік стоїть суха, сонячна погода.

Туристична Грузія за сезоннами

Літні місяці традиційно найпопулярніші серед шанувальників відпочинку в Сакартвело (так називають свою країну місцеві жителі). Однак її природне і культурне багатство дозволяє приймати і радувати гостей круглий рік. Наприклад, зима тут м'яка. Гірськолижні кавказькі курорти - відмінний привід відпочити весело і з користю. Навесні, аж до травня, теж можна кататися на лижах і навіть займатися дайвінгом. Цінителі природи по достоїнству оцінять красу квітучої Грузії, відвідавши її національні парки, історичні центри будь-якого населеного пункту.

Оксамитовий же, по-справжньому чарівний відпочинок в Грузії чекає туристів восени. Тепле повітря, ласкаве море і найкращий час для довгих походів, екскурсій і безлічі інших розваг. Все більше і більше компаній, одна за одною, зокрема і Бізнес Візит пропонує тури в Грузію. Можна вдало взяти як гарячу путівку, так і забронювати тур наперед.

Читайте АСН в Google News