«Пластикова модель або машина для жебраків?»: Росіяни і американці посміялися над новою LADA Granta FL

20.08.2018, 10:55

Косметичний рестайлінг сімейства LADA Granta викликав здивування у автомобілістів. У липні «АвтоВАЗ» розсекретив на офіційних зображеннях рестайлінговий седан LADA Granta FL. Модель змінилася зовні, але її технічні параметри залишилися колишніми.

Багато автолюбителів залишилися незадоволені тим, що LADA Granta FL практично не отримала індивідуальних рис дизайну. «Обличчя» - від LADA Vesta, задня частина - стара, в салоні - все те саме. Ще одним «цвяхом у труну» новинки стане її цінник. Якщо LADA Granta FL стане набагато дорожче дорестайлінгової моделі - приблизно, на ще 100 тис. рублів.

Росіяни в соцмережах написали, що вважають, що косметичне оновлення не варто того, щоб переплачувати. Автолюбителі не стали б купувати «Гранту» з таким «убогим» рестайлінгом. «Вже краще пішки ходити», - реагують на новинку в соцмережах.

Американці ж, яким показали фото нової машини, порахували, що це пластикова модель або машина для жебраків. Вони написали в соціальній мережі Reddit, що новинка від «АвтоВАЗ» виглядає дуже дешево, «як муляж машини» або «як пластикова іграшка для дітей». Источник.

Читайте АСН в Google News