19 серпня 2018 року - підступний 8-й місячний день змін

19.08.2018, 08:05

19 серпня 2018 року два непростих місячних дні: 8 і 9 місячний день. В цей день Місяць буде перебувати в Стрільці, люди будуть більш доброзичливими, товариськими, активними і відкритими. Але все ж день обіцяє бути повним небезпек. 19 серпня 2018 буде підступний місячний день.

19 серпня 2018 - 8 місячний день змін
8 місячний день - з 18 серпня 13:57 по 19 серпня 15:06

Символ дня: Фенікс

Закладка думок: я перемагають всі свої страхи і сміливо йду вперед назустріч своєму прекрасному майбутньому. Я дозволяю собі змінитися і перетворитися. Я з упевненістю і радістю проявляю свою індивідуальність.

З восьмого місячного дня починається друга фаза Місяця. В цей день відбуваються сильні внутрішні трансформації і якщо вони закінчуються вдало, то це завжди перехід на новий більш якісний рівень свідомості і життя.

Сьогодні, подібно до птаха Фенікс, що є символом цієї місячної доби, всередині кожної людини згорає все віджиле і непотрібне і з цього попелу народжується нове, чисте і ще незвідане. Усередині з'являється нове життя - енергія, яка піднімає нас на вищий рівень мудрості, а значить і існування.

У 8 місячну добу потрібно відпустити всі страхи і дозволити собі згоріти в метафоричному сенсі, очиститися від старих думок, для того, щоб звільнити місце для нових.

У цей день можна займати творчістю і улюбленими справами.
Рекомендується обмежити коло спілкування.
У харчуванні слід дотримуватися норми, рекомендується також більше відпочивати.

19 серпня 2018 - 9 місячний день підступності і негативу
9 місячний день - з 19 серпня 15:06 за 20 серпня 16:10

Символ дня: Кажан

Закладка думок: я рятуюся від усього негативу і очищаюся від вантажу проблем, хвороб і непотрібних почуттів. Я дивлюся вперед в сторону своїх цілей і роблю все для їх здійснення.

9 місячний день сповнений обманів і ілюзій. Темні сили всієї землі сьогодні прокидаються, а в повітрі панує атмосфера мороку, ненависті і помилок. У цю місячну добу всі негативні почуття посилюються, може з'явитися раптовий страх або паніка.

Люди в більшості сьогодні напружені, агресивні і неадекватні. У всіх переважає гординя, злість, а спілкування повно обманів і провокацій.

Не рекомендується дивитися в дзеркало, про щось домовлятися з людьми, відвідувати гучні заходи. Щоб убезпечити себе в цей досить темний місячний день, можна читати молитви, працювати з землею (на городі, або пересаджувати вазони будинку).

У спілкуванні краще проявляти стриманість і не звертати уваги на неприємні слова, пропускати «мимо вух», все, що вам сьогодні не подобається.

Під особливим ударом сьогодні знаходяться серце і грудна клітка. Не рекомендується робити на них операції і починати лікування.
В їжі потрібно бути виборчим - в 9 місячний день збільшується ризик отруєнь.
Потрібно бути більш мовчазними, стриманими, уникати конфліктів і сварок.

Стрижка та фарбування волосся 19 серпня 2018
8 місячний день - з 18 серпня 13:57 по 19 серпня 15:06. Стрижка в восьмий місячний день дуже сприятлива. Вона не тільки зміцнить здоров'я, але і продовжить життя.

У 9 місячний день не можна ні стригти, ні фарбувати волосся, розповідає Луна.

Читайте АСН в Google News