Павуки, бульбашки і багато копійок: 8 містичних знаків, що передвіщають багатство

18.08.2021, 17:17

Існує кілька вірних ознак того, що Всесвіт скоро пошле вам грошову винагороду. Багато з них сягають корінням в стародавні часи і побудовані на окремих спостереженнях. Можливо, ці знаки також підкажуть вам, коли краще зробити вкладення або почати нову справу.

1. Ви постійно зустрічаєте цифру 8

Історично так склалося, що числу 8 приписували важливе значення. Наприклад в Китаї воно вважається одним з найщасливіших, і його пов'язують з везінням. На дати 8.08.08 дуже багато пар призначають день весілля, а будинки з номерами, що містять вісімку, користуються великим попитом.

Цікаво, що форма числа 8 абсолютно симетрична і символізує рівновагу матеріального і нематеріального світу. В нумерології число 8 пов'язано з грошима і владою. Якщо ви починаєте часто помічати число 8 на на дверях, телефонних номерах або номерах машини, то вас чекає несподівана фінансова удача.

2. Ви отримуєте гроші в певний день

За фен-шуй, якщо ви отримуєте гроші у вигляді подарунка, чайових або виграшу в певний день, то в наступні тижні або місяці вас чекає ще більший достаток.

Так, якщо ви отримуєте гроші в перший день молодика або повного місяця, то незабаром вас чекає повний достаток.

3. Ви чекаєте дитину

За стародавнім китайським повір'ям жінка, яка очікує дитину, також виношує в собі добробут. Звідси пішла прикмета, за якою не радять грати проти вагітної жінки в азартні ігри. Сама присутність вагітної жінки поруч привертає в ваше життя матеріальний достаток. Вважається, що якщо ваша дружина, подруга чи сестра перебуває в положенні, то частина добробуту і удачі перейде на вас.

4. У будинку завелися комахи

Звичайно, мало кому сподобається виявити в своєму будинку комашок, але комахи коричневого кольору, особливо коники або павуки є символами наближається багатства. У Китаї наприклад, деякі люди тримають цвіркунів в клітках, щоб привернути удачу і добробут.

Крім того, метелики темного кольору вважаються вісниками хороших новин, що стосуються кар'єри, а це, як правило, говорить про підвищення заробітку.

5. Бульбашки в кави

Якщо ви хочете дізнатися, яким буде ваше фінансове становище найближчим часом, погляньте на свою чашечку кави. Вважається, що бульбашки на поверхні кавового напою вказують на позитивні зміни в фінансах.

Якщо ж ви зловили кавові бульбашки ложкою, не лопнувши їх, то це вважається вірним знаком того, що вас чекає грошова винагорода.

6. У вас багато дрібноти

Якщо в будинку у вас є багато дрібних монет, наприклад, ви тримаєте їх у великій скарбничці, то це привертає значний достаток у ваше життя.

За фен-шуй особливо вдалим вважається зберігати дрібноту на кухні. За російськими прикметами вважається, що монетки потрібно тримати в шафах і сумках по всьому будинку.

7. Вас позначив птах

Якщо на вас нагадив птах, не варто засмучуватися, тому що це означає, що в найближчому майбутньому вас чекає велика удача і поліпшення матеріального становища.

Якщо птах наклав на голову, це є особливо доброю прикметою, що обіцяє збільшення доходів. При цьому, чим більшу пляму залишив птах, тим більше грошей вам варто очікувати.

8. Ви побачили свої ініціали в павутині

Такий знак вважається особливим, так як ви навряд чи побачите його часто. Якщо ж ви помітили букви свого імені і прізвища на павутині, зверніть на них увагу.

Вважається, що з того моменту, як ви помітили свої ініціали на павутині, вас чекає тільки удача і багатство. Ви без зусиль зможете залучити все, що захочете (гроші, успіх), так само, як павук притягує в своє павутиння здобич. 

Читайте АСН в Google News