"Подивимося, хто в підсумку виявиться "смердюком ": Вайкуле жорстко відповіла на критику колег за Крим

16.08.2018, 12:05

Балтійська співачка, громадянка Латвії Лайма Вайкуле шокована тим, що про неї говорять у Росії, особливо її колег з шоу-бізнесу. Співачка в люті заявила, що скоро час покаже, хто ще з російських знаменитостей виявиться «вонючкою», пише російське видання "Супутник". Зокрема, Вайкуле жорстко прокоментувала істеричну заяву російського продюсера і чоловіка співачки Валерії - Іосифа Пригожина на її адресу.

«Він показав себе в дуже поганому світлі, очевидно, у нього мало слави. І він хоче прославитися за рахунок мене. Після розпаду СРСР багато співаків працювали за кордоном. І Валерія знімала кліпи за кордоном. Що їм з Іосифом мало Росії? Вони і не живуть в Росії. Це ж лицемірство! Якщо ми почнемо розбиратися, то мало не здасться, але я не хочу про це говорити. Мої критикани самі користуються тими благами, якими я свого часу не могла користуватися», - підкреслила Вайкуле.

Нагадаємо, Вайкуле заявила, що для європейців Крим зараз є забороненою зоною, тому з концертами на півострів вона не збирається. Така заява викликала поважні коментарі українців, проте в Росії проти співачки піднялася хвиля обурення.

Читайте АСН в Google News