У Мелітополі жінка ховала чужу людину через нерозторопність співробітників моргу

16.08.2018, 10:25

У Мелітополі родичі під час похорону виявили, що оплакують і збираються поховати абсолютно незнайому жінку. Підміну помітили випадково, списавши зміну зовнішності на "печать" смерті. Виявилося, тіла переплутали в морзі.

Дочка померлої пережила справжній шок після того, що сталося. Альбіна Демидова - голова міського товариства людей з інвалідністю, розповідає, що коли з моргу для останнього прощання привезли тіло не її покійної матері, вона і її чоловік через своє горе не відразу помітили підміну. Увагу на несхожість звернула сусідка.

Причому, каже сама Альбіна, вона навіть і думки не допускала, що це може бути не тіло її матері. Жінки розповіли, що одразу зателефонували в похоронне бюро. Там спочатку не повірили, проте, розібравшись у ситуації, повідомили, що помилилися працівники моргу і пообіцяли все владнати.

Тим часом чоловік Альбіни - Леонід поїхав у морг на всякий випадок, щоб там знову нічого не переплутали. Тіло їхньої родички було ще там і подібний шок не довелося пережити ще одній сім'ї. Вже тут тіла поміняли і привезли родичам для прощання. За словами співробітників моргу, від того, що сталося, вони не в меншому шоці, ніж родичі, адже таке непорозуміння в їхній практиці сталося вперше за останні кілька десятиліть.

Читайте АСН в Google News