Машина в мотлох: Відомий забіяка-свободівець потрапив в ДТП

16.08.2018, 06:15

У Києві на проспекті Перемоги в аварію потрапив київський депутат. Як повідомили свідки - зіткнулися два автомобілі, один з яких належав екс-нардепу від «Свободи» Ігорю Мірошниченко. Нині він є місцевим київським депутатом. За попередньою інформацією, обійшлося без серйозних травм в учасників аварії.

В машинах спрацювали подушки безпеки. Так що всі пішли додому на своїх двох, пише dtp.kiev.ua. Аварія сталася у напрямку від центру. Орієнтовно машини зіткнулися по дотичній. В результаті машина Мірошниченка майже не постраждала, але ось машина його опонента - постраждала дуже сильно, оскільки вона кілька разів вдарилася у відбійник. Цю машину крутило на дорозі ще 70 метрів.

Мірошниченко відомий своєю скандальністю та бійками. Так 18 березня 2014 року спільно з членами ВО «Свобода» увірвався в офіс НТКУ і побив тодішнього його керівника Олександра Пантелеймонова.

8 листопада 2015 року в Києві в квартирі колишньої дружини Галини Мірошниченко він побився з її нинішнім співмешканцем - Іваном Абрамовим.

Читайте АСН в Google News