Тому що нудні: Названо реальну кількість дружин, які зраджують чоловікам

16.08.2021, 10:15

Американські соціологи, опитавши 1 300 жінок у віці від 25 до 55 років про їхнє інтимне життя, з'ясували, що 10% жінок, які мають постійних партнерів, не займалися з ними сексом протягом більше одного року.

Понад 30% представниць прекрасної статі зраджують своїм чоловікам. Лише 32% опитаних жінок заявили про те, що можуть назвати своє сексуальне життя нормальним, при цьому «воно могло б бути і краще».

18% вважають його нудним і незадовільним. При цьому гарним і відмінним своє сексуальне життя назвали 36% опитаних, а 14% вважають її і зовсім фантастичним.

30% займаються сексом двічі на місяць, при цьому більшість (40%) роблять це від двох до трьох разів на тиждень. І лише 4% жінок можуть назвати секс зі своїм партнером фантастичним. Тільки 2% займаються сексом частіше, ніж один раз в день. Тож не дивно, що при таких обставинах 15% постійно фантазують про своїх колишніх коханців.

Також опитані зізналися, що досвід сексу втрьох знайомий 24% чоловіків і 8% жінок. У той же час 64% опитаних зізналися в бесіді з фахівцями, що не проти спробувати такий секс, якщо випаде нагода.

Читайте АСН в Google News