Сусіди в селі Грязі розповіли невідому правду про Пугачову

15.08.2018, 12:55

Шість років тому російська примадонна переїхала жити до чоловіка - Максима Галкіна в замок в Одинцовському районі Підмосков'я. «Алла Борисівна буває на сільських зборах, а недавно на одному з них пообіцяла, що тепер у нас буде свій пляж, з піском і водними гірками, - розповідає Марія, мешканка Грязі (назва села).

- Берег біля ставка заріс, дно жодного разу не чистили, вся надія на нашу Аллу. Тут особливо нікуди ходити, навіть влітку, тому ми чекаємо цього як свята.

У селі немає жодного продуктового магазину, що ускладнює життя людям похилого віку. Наприклад, 70-річному Володимиру Андрійовичу, який отримав тут будиночок від заводу, важко їздити за їжею на автобусі. Примадонна знає про таких, як він, і кілька разів на місяць передає пакети з продуктами з елітного супермаркету.

"Там є все: ковбаса, хліб, паштети, солодощі до чаю, навіть господарські товари, - ділиться чоловік. - А коли вони з Максимом відзначають якісь сімейні свята і кличуть гостей, може надіслати з прислугою великий і смачний шматок торта і пляшку червоного вина".

"Ліза та Гаррі активні і доброзичливі, завжди поздороваються, діляться з хлопцями в пісочниці формочками, дають покататися на велосипедах", - каже мешканка села Альона.

- У нас молоді гуляти ніде, ось і любили вони тут, на майданчику, пивко попити вечорами. Так Алла Борисівна встановила камеру спостереження, все тепер під охороною, ми навіть іграшки тут залишаємо, а чистота яка!.

Прибирають майданчик кілька разів на день, а в новорічні свята Алла і Максим влаштовують тут вистави, запрошують Діда Мороза, який роздає всім дітям села подарунки, пишуть російські ЗМІ.

Читайте АСН в Google News