Втопила дитину, поклала в ліжечко і пішла помирати. Трагедія у Харкові

14.08.2018, 12:11

Дворічна дівчинка потонула у ванні, бо її мати залишила без нагляду. Суд, за клопотанням прокуратури, постановив, що чекати суду вона буде під вартою.

Як повідомив керівник Ізюмської місцевої прокуратури Станіслав Гальченко, подія сталася в минулі вихідні. До правоохоронців звернувся 41-річний житель міста. Він повідомив, що коли прийшов додому, то виявив метрової свою дитину. Тіло дівчинки, якій у жовтні мало виповнитися 3 роки, лежало в дитячому ліжечку. Його 34-річної дружини вдома не було.

Як з'ясувалося, мати залишила дитину у ванній без нагляду і дівчинка потонула. Коли жінка зрозуміла, що сталося, намагалася покінчити життя самогубством. Знайшли її на березі річки. Вона була в стані сильного алкогольного сп'яніння.

Жінці повідомлено про підозру за фактом залишення в небезпеці, що спричинило смерть (ч. 3 ст. 135 КК України). За попередніми даними, підозрювана зловживала алкоголем і наркотиками. Вирішується питання про призначення та проведення жінці судово-психіатричної експертизи, повідомляє харківська поліція.

Читайте АСН в Google News