Найточніший гороскоп на тиждень з 13 по 19 серпня

12.08.2018, 22:38

ОВЕН

У ці дні вам не варто випробовувати на міцність свою удачу, особливо, якщо портібно діяти в тих сферах життя, де у вас мало досвіду. Завзятість і надлишок активності зараз теж не допоможуть. І лише Овни березня з четверга будуть прекрасно орієнтуватися в будь-якій ситуації. До речі, ви можете досить плідно вплинути на близьких: ваш умілий до них підхід здатний буде навіть змінити їх характер.
Сприятливий день — субота.
Несприятливий день — середа.

ТЕЛЕЦЬ

Можливі розбіжності і нерозуміння, тому, перш ніж вступити в словесний бій уважно вислухайте співрозмовника — а раптом він має рацію? Або подбайте про те, щоб люди усвідомили, що ваші міркування дійсно не позбавлені сенсу і до них варто прислухатися. А ось у Тельців кінця знака до четверга без будь-яких зусиль вийде поговорити по душах зі своїми близькими і коханими. А ще вас з головою можуть захлеснути романтичні зустрічі і знайомства.
Сприятливий день — немає.
Несприятливий день — четвер, п'ятниця.

БЛИЗНЮКИ

Не виключено, що у травневих Близнюків на початку тижня може з'явитися відчуття втоми і невдоволення, і вам захочеться усамітнитися або, навпаки, виплеснути назовні свої емоції. А ще стороніться людей, до яких відчуваєте антипатію: зіткнення ваших поглядів може привести до неабиякого конфлікту. Зате Близнюки червня і з оточенням будуть ладити, і за будь-яку роботу сміливо можуть братися: зараз навіть в абсолютно незнайомих справах ви проявите винахідливість і практичну кмітливість.
Сприятливий день — середа.
Несприятливий день — понеділок.

РАК

Добре б тим з вас, хто народився в першій декаді липня, на цьому тижні впритул зайнятися партнерськими відносинами: після розмови по душам зі своїм оточенням у вас багато проблем згладяться самі собою. Однак поспішайте, наступний досить складний тиждень не розташовує до з'ясування стосунків. У решти Раків в ці дні або зірвуться намічені плани, або не виправдаються ваші очікування. Є також небезпека залучення в ризиковані зв'язки або справи.
Сприятливий день — немає.
Несприятливий день — вівторок.

ЛЕВ

Як ділове, так і сімейне життя — це своєрідна гра зі своїми правилами, і важливо вміти правильно ними користуватися. Важливо контролювати ситуацію, обмірковувати ходи і заздалегідь передбачити реакцію партнера, а до своїх помилок ставитися критично. Проживіть цей тиждень, свідомо використовуючи закони взаємовідносин, і, на свій подив, досягнете чималих висот: ви цілком можете опинитися в центрі загальної уваги.
Сприятливі дні — вівторок, неділя.
Несприятливий день — немає.

ДІВА

Перейдіть на спокійне рішення службових і домашніх проблем, не заздріть і не займайтеся розбором чиїхось перемог — ви ж теж не ликом шиті. І навіть якщо зараз не все вийде так, як би хотілося, для вас в даний період дуже важливо самим повірити в те, що ви жадаєте змін. Скористайтеся і тим, що ці дні — своєрідний фільтр, і ви зможете помітити свої негативні риси характеру. Залишиться зробити з цього висновки.
Сприятливі дні — понеділок, п'ятниця - неділя.
Несприятливий день — немає.

ТЕРЕЗИ

Терезам, народженим в кінці знака, слід проявити увагу і обережність при виконанні будь-якої роботи, так як в першій половині цього тижня підвищена ймовірність помилок. Відносини також можуть складатися не кращим чином, тому не завадить обходити гострі моменти. Решту Терезів успіх чекає і в справах, і відносинах. Поділившись з тими, кому довіряєте, своїми потаємними думками, ви отримаєте допомогу, розраду або мудру пораду.
Сприятливий день — четвер.
Несприятливий день — понеділок.

СКОРПІОН

За яку б проблему не взялися в ці дні Скорпіони, народжені в листопаді, вона буде вирішена успішно: і справи різко підуть вгору, і відносини стануть складатися найкращим чином. Вам впору було б взяти участь в «мозковому штурмі» над питаннями мало не світового масштабу — ви з усього знайдете вихід. Але комусь із вас досить буде і того, що ви здорово допомагаєте оточуючим. І тільки жовтневим Скорпіонам доведеться перечекати ці дні, так як багато буде йти не так, як хочеться.
Сприятливі дні — понеділок, субота.
Несприятливий день — п'ятниця.

СТРІЛЕЦЬ

На початку тижня тим з вас, хто народився в середині знаку, не рекомендується що-небудь різко міняти в своєму житті. Обережніше прислухайтеся до чужої думки: можете потрапити в пастки, які поставлять недоброзичливці. А ще не давайте в цей період ніяких обіцянок — ви їх не виконаєте. У решти Стрільців спілкування з енергійними людьми, знайомство з чужими методами роботи або способом викрутитися з життєвих ситуацій пробудить в вас бажання змінити на краще себе і своє життя.
Сприятливі дні — вівторок, середа.
Несприятливий день — понеділок.

КОЗЕРІГ

Ваш настрій в ці дні буде дуже мінливим: то, що хвилину тому вам здавалося смішним, через мить стане розцінюватися як образливе або критичне висловлювання. І навпаки. Контролюйте емоції, і особливо в стосунках з особами протилежної статі. Будьте обережні з грошима — бажано поставитися до них з підвищеною ощадливістю. І тільки Козерогів середини знака чекає дуже вдалий, активний і плідний тиждень.
Сприятливий день — немає.
Несприятливі дні — вівторок, середа.

ВОДОЛІЙ

Хоча цей тиждень і доставить вам клопоти і хвилювання, позитиву в ці дні все ж знайдеться, хоч і не багато. Ви легко зможете владнати будь-який напружений конфлікт, особливо якщо він не стосується вас особисто. Ну а у січневих Водоліїв перша половина тижня дуже сприятливий час. Надлишок енергії збудить у вас бажання творчо і з фантазією підходити до будь-якої справи і будь-яким відносинам, чому ваші відносини стануть ще тепліше і яскравіше.
Сприятливий день — вівторок.
Несприятливий день — п'ятниця.

РИБИ

У більшості з вас тиждень сприятливий. Так що якщо ви давно томитеся над вирішенням якого-небудь непростого завдання, то зараз варто лише напружити свої звивини, залучити в помічники інтуїцію, і тут же знайдеться найкращий вихід. У плані кар'єри теперішній ваш успіх може стати своєрідним трампліном до нових висот. А в плані любові світ, схоже, постане в рожевому кольорі. І лише у Риб кінця знака не виключені суперечки з домашніми або протиборство з одним або колегою по роботі. У ваших інтересах спокійно вислухати другу сторону.
Сприятливі дні — четвер - субота.
Несприятливий день — немає.

Читайте АСН в Google News