У Бермудському трикутнику знайшли корабель прибульців

12.08.2018, 08:33

У районі Бермудського трикутника на дні в Карибському морі був виявлений загадковий об'єкт, який може мати інопланетне походження. Цю знахідку зробив мисливець за скарбами з затонулих кораблів Даррелл Міклос, який використовує карту корабельних аварій, складену знаменитим астронавтом NASA Гордоном Купером. Про це повідомляє Daily Mail.

Як повідомляється, Міклос у Карибське море в ході експедиції виявив масивний якір, імовірно, з одного з кораблів Христофора Колумба. Однак останній артефакт затьмарив всі знахідки, зроблені раніше. Недалеко від Багамських островів при зануренні в батискафі для пошуків затонулого фрегата Френсіса Дрейка, він побачив загадковий об'єкт величезних розмірів, із бічними виступами завдовжки близько 500 метрів.

Нижня частина об'єкта перебувала на майже стометровій глибині, і для її огляду команді потрібна була підводний човен. Вся поверхня об'єкта покрита коралами, яким тисячі років, а під ними розташовані химерні утворення. Група Міклоса має намір продовжити вивчення дивного об'єкта і, якщо вийде, підняти його на поверхню.

Читайте АСН в Google News