Стало відомо, як почувається 17-річна мама із Верхньодніпровська та її трійнята

10.08.2018, 10:34

Народжені недавно в Дніпрі трійнята від неповнолітньої мами перебувають у відділенні інтенсивної терапії. Щоб зберегти малюкам і мамі здоров'я, 17-річній дівчинці довелося робити кесарів розтин. А ось тато маленьких крихіток просто зник, йому теж лише 17 років.

Зараз немовлята перебувають у відділенні інтенсивної терапії. Їхня загальна вага трохи більше трьох кілограмів. Тому попереду ще деякий час медичного догляду, щоб набрати вагу і зміцніти. Вони зараз утримуються у спеціальних боксах, де їм створюють особливі умови.

Між дівчатками різниця в народженні - одна хвилина. Віка вже відчуває себе добре. Налаштована оптимістично, незважаючи на те, що виховувати трійню доведеться самостійно. Зараз породіллі допомагають волонтери, оскільки мама дівчинки живе в Луганську, а сама вона до пологів жила в гуртожитку в Кам'янському, де вчилася на перукаря, то, по суті, мамі повертатися з лікарні нікуди. Жити у бабусі в Верхньодніпровську трьом дітям - дуже тісно. Дівчинка сподівається поки на допомогу влади та небайдужих людей.

Читайте АСН в Google News