Учасниці конкурсу Miss Bum Bum показали рентгенівські знімки своїх сідниць

09.08.2018, 20:20

Учасниці конкурсу краси Miss Bum Bum, в якому визначається володарка найкрасивіших сідниць Бразилії, сфотографувалися з рентгенівськими знімками цієї частини тіла, щоб довести відсутність у них імплантів, розповідає The Sun.

Фотосесія конкурсанток з рентгенівськими знімками покликана привернути увагу до проблеми смертності після пластичних операцій по збільшенню сідниць. Тільки в Бразилії за останній місяць від післяопераційних ускладнень померли кілька дівчат.

Одна з жертв померла після того, як їй випадково ввели філер в артерію. Другою жертвою стала 24-річна модель Майара Сілва душ Сантуш. Дівчина померла від ускладнень, викликаних операцією на сідницях і животі. Третя померла - 41-річна Адріана Феррейра Пінту, яка померла через шість днів після операції.

Одне з правил конкурсу Miss BumBum - відсутність пластики сідниць, що не означає заборони на пластику інших частин тіла. Фіналістки цього року зізналися, що робили багато інших операцій. Але в квітні 2018 року засновник конкурсу Какау Олівер назвав сідниці Кім Кардашьян "причиною національної заклопотаності" і закликав жінок перестати копіювати фігуру телезірки. Жінок з обхватом стегон понад 109 сантиметрів (обсяги Кім Кардашьян) не допускають до участі в конкурсі.

Читайте АСН в Google News