Син бін Ладена одружився з дочкою виконавця терактів 11 вересня

07.08.2018, 09:45

Син покійного терориста, лідера "Аль-Каїди" Усами бін Ладена, Хамза Бін Ладен, за словами членів його сім'ї, одружився з дочкою Мохаммеда Атти - виконавця терактів в Вашингтоні 11 вересня 2001 року.

Зведені брати Усами бін Ладена - Ахмад і Хасан Аль-Аттас - в інтерв'ю The Guardian повідомили, що Хамза, ймовірно, зайняв одну з керівних посад в "Аль-Каїді". На їхню думку, син, який колись вважався терористом N1 бін Ладена, планує помститися за смерть батька, якого ліквідували в ході американської операції в Пакистані сім років тому.

"Ми чули, що він одружився з дочкою Мохаммеда Атти. Ми не впевнені, де він, але це може бути Афганістан", - розповів Ахмад Аль-Аттас.

В останні два роки спецслужби західних країн ведуть активний пошук Хамзи бін Ладена, боу нього, імовірно, найбільше шансів мобілізувати прибічників батька. Його одруження з дочкою Атти може означати, що члени угруповання співпрацюють між собою, а саме воно продовжує існувати.

Хамза Бін Ладен - син однієї з трьох дружин Усами бін Ладена, Хайрії Сабар, яка жила зі своїм чоловіком в комплексі в Абботтабаді, недалеко від великої пакистанської військової бази, коли він був убитий.

Читайте АСН в Google News