Коктебель залишать без туристів на кілька років

06.08.2018, 11:55

Окупаційна влада в Криму планує закрити популярний курорт Коктебель на кілька років для будівництва каналізаційного колектора. Про це повідомляє "СЕГОДНЯ".

За інформацією видання, в планах "влади" знести всі кафе на набережній і реалізувати там масштабний інфраструктурний проект. Однак уже зараз місцеві підприємці - власники кафе і розважальних точок - висловили своє незадоволення в зв'язку з подібними планами і навіть погрожують акціями протесту в разі, якщо їм не заплатять компенсацію.

Також видання нагадує, що ще зовсім недавно Коктебель називали меккою вишуканої джазової музики. Так, років п'ять тому в місто приїжджали світові зірки.

Однак тепер на набережній звучать виключно поп-хіти радянської епохи, а в місцевих клубах проводять чемпіонати зі стриптизу. Крім того, як повідомили у виданні, частина набережної курортного містечка виявилася зовсім покинутою - її занедбані кафе, іржаві ліхтарі і розбиті тротуари просто лякають відпочивальників.

Нагадаємо, жителі окупованого Росією Криму почали  скаржитися на  відпочивальників у цьому році. Про це місцевий житель пише на форумі міста Севастополя.

Читайте АСН в Google News