Вона виносить мені мозок: ще один російський гуморист подав на розлучення

06.08.2018, 06:30

Російський гуморист Святослав Єщенко оголосив про розлучення. 47-річна зірка "Аншлагу" не може ужитися з дружиною, з якою вони прожили 20 років. "Вона мене мучить і виносить мені мозок. Мені дуже з нею важко", - поскаржився на дружину гуморист. За його словами, розлучення не є миттєвою примхою, вони вже два роки окремо.

Єщенко зізнався, що надати розголосу своє особисте життя його підштовхнув Євген Петросян. Гуморист пояснив, що тягне з розлученням через формальності - подружжя чекають, коли їх синові виповниться 18 років. Це необхідно, що б спростити процес і не вирішувати через суд питання з опікою.


Святослав буквально рахує дні до повноліття спадкоємця. "Це трапиться 3 листопада. Прямо в цей день заяву на розлучення і подамо", - розповів Єщенко, передає ТАСС.

Єщенко заявив, що в його шлюбі немає ніяких коханок і скандального розділу майна. Нагадаємо, про розлучення Євгена Петросяна і Олени Степаненко стало відомо 3 серпня. Подейкують, що артистку розлютив роман чоловіка з молодою помічницею.

Читайте АСН в Google News