На корені гасіть конфлікти і сподівайтеся на рідню: Найточніший гороскоп на тиждень з 6 по 12 серпня

05.08.2018, 22:25

ОВЕН

Народженим в березні в ці дні щастить. Зараз свої сімейні та любовні стосунки ви зможете наблизити до ідеальних. Овнам першої декади квітня краще перебувати в тіні: на роботі рідше потрапляйте на очі начальству. Ну а вдома не лізьте до близьких з критикою та порадами. А ось до тих, хто народилися в кінці знаку, схоже, стануть чіплятися всі кому не лінь плюс вас почнуть навантажувати непосильними завданнями і чужими проблемами.
Сприятливі дні - понеділок, субота.
Несприятливий день - четвер.

ТЕЛЕЦЬ

Енергозатратний тиждень для народжених до 10 травня. Хоча багато із запланованого в ці дні йтиме у вас вельми непогано, будьте все ж готові до того, що по ходу справи вам доведеться вносити корективи і поправки, на що підуть додаткові сили і нерви. Для їх відновлення буде потрібно не тільки що-небудь калорійне-вітамінне, але і приємне спілкування з близькими по духу людьми. Натхненна праця Тельців кінця знака викличе заздрість у товаришів по службі і повагу у начальства.
Сприятливий день - середа.
Несприятливий день - п'ятниця.

БЛИЗНЮКИ

Незважаючи на те, що події в ці дні можуть розвиватися дуже стрімко, більшість з вас зрозуміє, в чому суть того, що відбувається і що краще зробити в першу чергу. До того ж вам не складе особливих труднощів залучити людей для вирішення ряду ваших проблем. І тут головне, щоб ви недоречним зауваженням або різким словом не похитнули відносини. А ще бережіть гроші і намагайтеся не бовкнути зайвого.
Сприятливі дні - вівторок, п'ятниця.
Несприятливий день - немає.

РАК

Щоб в ці дні успішно справлятися зі справами і з мінімальними втратами долати перешкоди, від народжених в червні буде потрібно вміння, затиснувши волю в кулак, не боятися вступити в бій зі своїми ворогами. А ось для близьких знайдіть час і добрі слова: ваше перебування під одним дахом не повинно бути формальним. Раки липня сумлінно поставляться до справ, і вашу старанність помітять і оцінять. Ну а в особистому житті виявлена увага і надана допомога здорово піднімуть ваш авторитет в очах близьких і дозволять вам пережити чимало приємних і радісних хвилин.
Сприятливий день - четвер.
Несприятливий день - понеділок.

ЛЕВ

Будьте якомога більш активні, адже зараз навіть несприятливу ситуацію ви зумієте обернути на свою користь. Так що якщо в даний період ви яскраво проявите себе в справах або в особистому житті, то згодом перед вами можуть відкритися набагато ширші перспективи, ніж ви можете собі уявити. І тільки у липневих Львів у понеділок щось різке або несподіване здатне буде порушити їх переможний хід.
Сприятливі дні - п'ятниця, субота.
Несприятливий день - понеділок.

ДІВА

Більшості Дів в ці дні просто необхідно проявити активність і рішучість, щоб у всьому виявитися на висоті. І тоді на вас звернуть увагу, до вас прислухаються, а ваші ідеї будуть впроваджуватися в життя. Хоча тим, хто народився після 13 вересня, бажано все-таки тримати ситуацію під контролем і не давати собі ніяких послаблень - є ймовірність зробити дрібні помилки. Але і це може роздратувати начальство, яке, можливо, і так почне косо дивитися в вашу сторону. У сімейному житті краще ухилятися від з'ясування відносин - зараз не обійдеться без образ.
Сприятливий день - середа.
Несприятливий день - вівторок.

ТЕРЕЗИ

У ці дні у народжених в кінці знака може порушитися звичний ритм життя і зірвуться деякі плани. А ще вам не варто нав'язувати своє товариство тим, в чиїй допомозі або співпраці ви зацікавлені. Справа в тому, що, швидше за все, вам не вдасться справити потрібного враження. Зате інші Терези багато зуміють виконати по вищому розряду, адже для цього будуть всі можливості - швидкість думок, вміння домовлятися, спритність рук, і, звичайно ж, сприятливі збігу обставин.
Сприятливі дні - понеділок, п'ятниця.
Несприятливий день - четвер.

СКОРПІОН

У тих, хто народився в жовтні, частіше звичайного в ці дні стануть розглядатися питання дому та проблеми ближніх. Треба відзначити, що особливого завзяття розбиратися з усім цим у вас не з'явиться, але вислухати скарги і дати пораду - це будь ласка. А ще акуратно ставтеся до роботи, важливих паперів та грошей. У решти Скорпіонів є можливість отримати найвищий бал за вміння спілкуватися з людьми: після розмови з вами у оточуючих різко підвищаться настрій і працездатність. Ну а у вас - репутація.
Сприятливий день - четвер.
Несприятливий день - п'ятниця.

СТРІЛЕЦЬ

Тиждень неоднозначний і відповідальний для відносин. Родичі та близькі люди на цьому тижні можуть зіграти значну роль у вашому житті. Хто кому стане допомагати, хто на кого впливати і хто у кого грати на нервах - це вже інша історія. А зараз головне - ні на хвилину не забувати, що ви залежите один від одного, а різати по живому завжди боляче. Можливо, хтось потребує вашої допомоги - не відмовте. А ще стежте за гаманцем.
Сприятливий день - п'ятниця.
Несприятливий день - понеділок.

КОЗЕРІГ

Постарайтеся своєчасно гасити будь-які розбіжності і конфлікти у відносинах з оточуючими, в тому числі і з представниками керівництва, інакше ви можете наробити помилок, за які згодом доведеться розплачуватися. До речі, про платежі. Фінансові проблеми в ці дні можуть постати у всій красі. І тільки у Козерогів першої декади січня тиждень сприятливий. Мало цього, так у вас ще найкращим чином вийде надати допомогу і підтримку комусь зі свого оточення, за що вам будуть так вдячні!
Сприятливі дні - немає.
Несприятливий день - середа.

ВОДОЛІЙ

Можливо, якісь події з минулого або колись невиконані зобов'язання позбавлять вас в ці дні впевненості і спокою, чому ви станете перебувати в неуважності, і це ще більше завадить здійсненню ваших поточних планів. Намагайтеся гнати від себе сумні думки і не звалювати на свої плечі те, що не під силу. І лише Водоліям кінця знака у вівторок на роботі вдасться блискуче зіграти значну роль в якій-небудь нестандартної ситуації. Ну а в особистому житті легкі крила за спиною понесуть вас назустріч щастю.
Сприятливий день - вівторок.
Несприятливий день - п'ятниця.

РИБИ

Якщо у вас є справи, які ви постійно відкладаєте, тому що не доходять руки, то зараз ви впораєтеся з ними спритно і швидко. В цей же період вам слід звернути увагу і на особисте життя. Право, ви здатні зробити ваші стосунки з коханими серцю людьми яскравими, гармонійними і теплими. І тільки Риби кінця знака будуть схильні до з'ясування відносин: їм дуже захочеться вивести когось на чисту воду. Але, на жаль, це далеко не всім з вас виявиться під силу.
Сприятливі дні - середа, четвер.
Несприятливий день - понеділок.

Читайте АСН в Google News