4 серпня 2018 — 22 місячний день мудрості і знань

04.08.2018, 08:05

4 серпня 2018 року буде дуже спокійний і добрий, 22 місячний день мудрості і знань. В цей день Місяць перейде в практичний приземлений знак Телець. Триває 3 фаза Місяця. 4 серпня 2018 року дуже умиротворений гармонійний 22 місячний день.

4 серпня 2018 - 22 місячний день
Символ дня: Книга

Закладка думок: сьогодні я отримую потрібні мені мудрість і знання для досягнення своїх цілей. Я знаходжу внутрішній спокій і гармонію. 22 місячний день - з 3 серпня 23:01 по 4 серпня 23:22 3-тя фаза Місяця, спадний Місяць у Тельці

22 місячний день присвячений знанню і мудрості, про що підказують нам його символи Книга і Слон. День надзвичайно спокійний, тихий і розмірений. Це час для мудреців і філософів. У двадцять другу місячну добу рекомендується займатися освітою, саморозвитком, читати, підвищувати кваліфікацію.

Зараз особливо добре вдається вивчення іноземних мов. Можна тренувати свій розум і пам'ять. У 22 день Місяця з'являється особливе натхнення, сприятливо займатися творчістю. Можуть з'явитися спалахи раптового осяяння і вашу голову відвідають нові ідеї. Двадцять друга місячна доба призначена для передачі мудрості, досвіду і знань, обміну інформацією, генерування нових цікавих ідей.

У цей день не рекомендується відправлятися в поїздки і подорожі. Сьогодні прекрасно вдається спілкування і переговори з метою обміну інформацією. Можна займатися бухгалтерією, текстами, документами. 22 місячний день рекомендується присвятити повсякденним справам і не починати нових проектів.

Правда, сьогодні можуть прийти натхнення і свіжі ідеї, які варто записати. Хороший день для науки і творчості. Це прекрасний час для торгівлі. Також в 22 день Місяця рекомендується займатися благодійністю. Хворобам, що почалися в 22 місячний день, потрібно приділити особливу увагу і негайно почати лікування.

Сьогодні вразлива нижня частина тіла: хребет, стегна, таз. Намагайтеся не перенапружувати її і по можливості перенести операції на ці частини тіла. 22 місячна доба - це час насичення. Можна не обмежувати себе в їжі, сміливо влаштовувати застілля і, багаті на різноманітні страви, вечері.

Стрижка та фарбування волосся

4 серпня 2018 22 місячний день - з 3 серпня 23:01 по 4 серпня 23:22. Стрижка в 22 місячний день вважається сприятливою і своєчасною, але волосся швидко рости не буде, тому що Місяць зараз убуває.

Значення снів з 3 на 4 серпня 2018

Сни з 3 на 4 серпня віщі, в них можуть ховатися важливі знання та інформація. Сни цієї ночі можуть стосуватися матеріальної складової нашого життя.

Читайте АСН в Google News