5 місячних порад для зміцнення стосунків у сім'ї

03.08.2021, 21:00

У Місячному календарі є сімейні дні, призначені для зміцнення відносин. Ці 5 місячних порад допоможуть вам зробити свою сім'ю міцною, люблячою і успішною. Якщо ви бажаєте посилити любов і пристрасть у відносинах з чоловіком, перестати сваритися і залучити в свій будинок достаток, дотримуйтесь цих порад Місяця.

Нехай Місяць освітлює ваш шлях до сімейного щастя і благополуччя! Будьте уважними в Молодик і Повний місяць. В Молодик найбільш уразливими, дратівливими і чутливими стають чоловіки. В Повний місяць найбільш емоційними, нервозними і сприйнятливими стають жінки. У ці дні важливо бути дуже чуйними і розуміючими до свого чоловіка, не сваритися, намагатися зрозуміти внутрішній стан членів своєї сім'ї.

Спілкуйтеся з родиною в сімейні місячні дні. Найбільш «сімейні» дні в Місячному календарі - це 4, 10, 17, 24, 30 місячні дні. У ці дні можна налагоджувати відносини в родині, влаштовувати сімейні вечері, підтримувати сімейні традиції. 4 місячний день - це день роду, батьків. 10 місячний день - це день глави сім'ї, створення нових і підтримки старих традицій, цінностей. 17 місячний день - це день жінки, жіночої енергії, любові. 24 місячний день - це день чоловічої сили, фундаменту вашої родини. 30 місячний день - це день любові, ніжності, прощення.

Плануйте побачення на найромантичніші дні. Найромантичніші місячні дні - це 6, 12, 17, 21, 28, 30 місячні дні. А також коли Місяць знаходиться в Терезах, Тельці, Леві, Стрільці, Рибах. На ці дні можна планувати романтику, побачення, прогулянки, приємне спільне з чоловіком проведення часу, сімейні свята. Це найромантичніші місячні дні.

Займайтеся домашніми справами в ці місячні дні. Найсприятливіші періоди для домашніх справ: 4, 10, 19, 24, 29 місячні дні, а також коли Місяць у Раку, Діві, Тельці. Місяць у Раку - прекрасний період для поїздки на дачу, спілкування з дітьми і сім'єю, перестановки вдома. Місяць в Діві підходить для прибирання. Місяць у Тельці - для покупок в будинок.

Уникайте сварок і конфліктів в небезпечні місячні дні. Найнебезпечніші в плані конфліктів дні: 3, 4, 5, 8, 9, 13, 15, 19, 23, 26, 29 місячні дні, Місяць у Раку, Діві, Терезах. У ці дні люди найбільш роздратовані, знервовані, конфліктні. У ці місячні дні потрібно бути більш терпимими, спокійними і стриманими, не з'ясовувати стосунки, не сперечатися і не конфлікутвати.

Якщо дотримуватися цих місячних порад, ваше сімейне життя стане щасливим, в будинку завжди буде достаток. Будуть міцніти сімейні відносини, а любов ніколи не згасне.

Читайте АСН в Google News