Гумористи Степаненко і Петросян повідомили про розлучення. Що сталося із зоряним дуетом

03.08.2018, 11:46

Російський гумористичний дует - Євген Петросян і Олена Степаненко, після 30 років спільного життя раптово подали на розлучення і почали процес переділу майна в суді. Їхню заяву Хамовнічеський суд Москви розгляне 6 серпня о 10:50, пише російська преса. У той же час відомо, що заяву подала Олена Степаненко.

Петросян, на спроби журналістів дізнатися, що сталося між подружжям, відповів досить різко: "Я нічого подібного не чув. Це, мабуть, якесь непорозуміння. Давайте без коментарів. Яка вам різниця, що у мене відбувається?!"

Від коментарів відмовилася і його дружина. Євгену Петросяну зараз 72 роки, Степаненко - 65. Для Петросяна це був уже четвертий шлюб, для Степаненко - другий.

Разом пара дала кілька тисяч концертів. Про те, що у дуету погіршилися стосунки, преса повідомляла ще три роки тому, тоді вони стали рідше з'являтися на людях. А Степаненко раптово вирішила зайнятися собою і схудла більш ніж на 42 кілограми.

Гумористка стверджує, що не вдавалася до послуг хірургів.

"Просто зрозуміла - треба менше їсти. Розмір порції повинен уміщатися в долоньці, тому за стіл потрібно сідати не рідше шести разів на день, а не два-три, як ми звикли. Якщо зголодніла, задаюся питанням - хочу саме їсти або все-таки пити? Перекидаю склянку води і чекаю 20 хвилин, що відповість організм. Якщо він продовжує наполягати на прийомі їжі, повторюю ритуал. Коли все одно голодна, тільки тоді їм. Ось знаєте, як іноді буває: обідаєш - і раптом відволікає телефонний дзвінок. Відриваєшся від трапези, через півгодини повертаєшся, вже не хочеться! Так ми влаштовані: усвідомлення, що ситі, у мозок надходить лише через 20 хвилин. Уявляєте, скільки можна в себе запхати за цей час?" - розповідає про схуднення артистка.

У Олени Степаненко немає соцмереж, але раніше вона з'являлася на сторінках Євгена Петросяна. Зараз же Петросян публікує в них тільки свої фото та різноманітних заходів та відпочинку. На них вже немає дружини.

Читайте АСН в Google News