Багаті теж плачуть: зірки, яким зраджували чоловіки

02.08.2021, 19:00

Днями громадськість буквально приголомшила новина: Марат Налчаджиоглу, чоловік популярної співачки Ані Лорак, пішов у "загул" - у мережі з'явилося відео, де він без сорому обіймається з іншою дівчиною. На жаль, але навіть у зоряних сім'ях, як виявилося, "похід наліво" - часта справа. Нагадаємо, яким зоряним жінкам доводилося на собі випробувати гіркоту через невірність партнерів.

Вікторія Бекхем

Здавалося б, Вікторія і Девід Бекхем - приклад ідеальної пари. Але в 2003 році таблоїди просто вибухнули, навперебій обговорюючи роман Девіда з його асистенткою. Стійкості і холоднокровності Вікторії варто позаздрити: вона робила вигляд, що нічого не відбувається, і жодним чином не коментувала цю історію. Про те, що про розлучення не може бути й мови, остаточно стало зрозуміло, коли Вікторія народила чоловікові сина, якого назвали Круз Девід.

Сара Джессіка Паркер

У це складно повірити, але і зірка "Сексу у великому місті" знає, що таке зрада чоловіка. Подейкують, що на зраду Метью Бродеріка (теж актора) штовхнула заздрість - мовляв, дружина набагато популярніше й успішніше. Сара діяла рішуче, виїхавши разом з сином до мами. Метью не забарився: вже через два тижні благав про пробачення. А через рік у пари народилися близнята Меріон і Табіта.

Гвен Стефані

А ось Гвен Стефані, дізнавшись про зраду чоловіка, безапеляційно заявила: розлучення! Від походу "наліво" Гевіна Россдейла не зупинили ні 13 років шлюбу, ні троє дітей. До речі, тією самої розлучницею стала ... няня: роман з Мінді Манн тривав цілих три роки. Пара не намагалася возз'єднатися знову, але Гвен і Гевіну вдалося зберегти хороші відносини.

Демі Мур

Не стала пробачати зраду і Демі Мур. Шестирічному шлюбу з Ештоном Катчером прийшов кінець, коли Демі дізналася про його роман із молоденькою Сарою Ліл. Розлучення далося Демі непросто: вона пристрастилася до алкоголю і наркотиків і тривалий час лікувалася від анорексії. У важку хвилину Демі отримала підтримку від свого першого чоловіка, "міцного горішка", Брюса Вілліса, який не міг дивитися, як мати його трьох дочок котитися на дно.

Сандра Баллок

І навіть таким жінкам, як Сандра Баллок, зраджували: актриса зізнавалася, що була буквально розчавлена, дізнавшись про роман чоловіка Джессі Джеймса зі стриптизеркою Мішель МакДжі. Тим більше, що незадовго до цього подружжя удочерило дівчинку - пара давно мріяла про дитину. Зрадник пізніше виправдовувався, що страждає від "секс-залежності" і нічого не може з собою вдіяти. Всі ці історії - дуже різні і з різним фіналом. Але абсолютно ясно, що про інтрижки потім чоловіки шкодують, пише LeMonade.

Читайте АСН в Google News