Затримано підозрюваних у вбивстві Віталія Олешка

31.07.2018, 18:32

Поліція затримала підозрюваних у вбивстві атовця в Бердянську. За попередньою інформацією, затримані - також учасники АТО з Херсонської області. За інформацією одного вбитого - Івана Зуєва, свідки впізнали в затриманих людей, які вранці здійснили смертельне напад на Віталія Олешка.

Нагадаємо, 6 липня між Віталієм Олешком і херсонськими АТОшниками стався конфлікт. В цей день в Херсоні одна з громадських організацій цього міста планувала провести мітинг "проти свавілля силовиків, контрабанди з окупованим Кримом і за відставку голови Херсонської ОДА Андрія Гордєєва". У ньому збирався брати участь і Олешко.

Але в самому Херсоні 24 громадські організації, включаючи і об'єднання ветеранів АТО, засудили мітинг, назвавши його проросійським, а Олешка та його товаришів херсонські АТОшникиі звинуватили в розхитуванні ситуації в місті.

Такі ж фото опублікував на своїй сторінці в соцмережі журналіст Юрій Бутусов. За його словами, поліція затримала групу кілерів, які вбили сьогодні вдень Олешка.

"Машина, в якій знаходилося четверо чоловіків, була перехоплена біля села Приморське Запорізької області, кілери намагалися сховатися, але їх затримали і вже встигли провести впізнання. Свідок злочину проти Віталія Олешко його друг Андрій Маджар упізнав вбивцю, його впізнали й інші свідки", - написав журналіст.

Читайте АСН в Google News