Як народження в різний час доби впливає на долю

26.07.2018, 19:15

При складанні гороскопу астрологи керуються датою народження, а також днем ​​тижня, в який людина народилася. Але, виявляється, навіть час доби і погода в момент народження впливає на долю.

Якщо Ви народилися вранці

Долю того, хто народився вранці можна порівняти зі сходом Сонця - так само неухильно вона йде на підйом. Приблизно до 50 років починається спад: сімейні негаразди, конфлікти на службі, хвороби, самотність.

Якщо Ви народилися вдень

Народжені вдень ​​відразу занурюються в атмосферу любові, достатку. Їхнє дитинство і юність наповнені успіхом. У ці роки вони отримують від життя все: просування по службі, гроші, схвалення оточуючих. До 40 років їх доля йде на спад, на них може чекати звільнення, розлучення, погіршення здоров'я. Але після 50 до них приходить друга молодість: нова любов, нові інтереси.

Якщо Ви народилися ввечері

У народжених ввечері дитинство проходить спокійно - турбота і ласка оточує їх в сім'ї, але юність і зрілі роки приносять їм чимало страждань: невдала любов, перешкоди на шляху до навчання, кар'єрі, матеріальні труднощі. Так триває до 40 років. Потім в їх житті настає перелом: те, про що вони так довго мріяли, приходить до них. До кінця життя їм посміхається доля: любов, кар'єра, достаток не залишає їх.

Якщо Ви народилися вночі

Початок життя у народжених вночі протікає в похмурій атмосфері: сімейні неприємності, фінансові труднощі не дають їм можливості думати про кар'єру, розваги, спілкування з протилежною статтю. Тільки до 20 років в їхній долі намічаються перші зрушення. Приходять гроші, сімейне щастя, вирішуються майнові та інші проблеми. Так триває до старості, і тільки до кінця життя вони знову занурюються в темряву ночі.

Читайте АСН в Google News