Сумісність Знаків Зодіаку: найкрасивіші пари

24.07.2018, 18:15

Сумісність цих Знаків Зодіаку заснована на союзі двох неймовірно люблячих людей.
Ці пари вельми цікаві і чарівні. Вони чудово виглядають разом, у них зворушливі і незвичайні відносини, вони шалено люблять один одного. Ось які сумісності Знаків Зодіаку - найчуттєвіші і красиві.

Лев-Скорпіон
Він - Лев, вона - Скорпіон. Цей союз двох пристрасних особистостей насправді заснований на їхній протилежності, адже він - яскравий, гарячий Вогонь, а вона - холодна, крижана Вода. Лев не боїться важкого проникливого, пронизливого тебе зсередини погляду леді-Скорпіон, він тоне в ньому, немов у прекрасному болоті. Тільки жінка Скорпіон бачить у ньому справжні благородні прекрасні якості, за які його можна любити і обожнювати. Він дарує їй відчуття надійності, вона підтримує в ньому відчуття впевненості. Ця пара - безумовно прекрасний приклад того, як мужність і жіночність можуть злитися в пристрасному танці любові.

Овен-Риби
Чоловік Овен і жінка Риби - це яскравий приклад сумісності мужності і жіночності, сили і ніжності. Він може проявити в цьому союзі свою силу, цілеспрямованість і мужність. Вона може завжди залишатися самим втіленням ніжності, доброти і жіночності. У цьому союзі Овен отримує визнання і підтримку своїх амбіцій, а Риби настільки потрібну їй захист і заступництво. Овен і Риби можуть бути щасливі в тому випадку, якщо він не буде занадто авторитарним і твердої, а вона не стане занадто жертовної і м'якою.

Козеріг-Близнюки
Чоловік Козеріг і жінка Близнюки можуть створити дуже цікавий і загадковий союз. Він - втілення мужності, практичності і суворості. Вона - сама легкість, радість і багатогранність. Жінка Близнюки поважає мудрість і серйозне ставлення до життя Козерога. Чоловік Козеріг захоплюється дивовижним розумом Близнюків. І хоча він може не розуміти її емоційності і мінливості, а вона може вважати його занадто правильним і занудним, їх сумісність заснована на великому почутті любові і щастя бути один з одним.

 Телець-Водолій

Терплячий і приземлений чоловік Телець втратив своє серце і самовладання в ту ж мить, коли зустрів незвичайну і таємничу жінку Водолія. Але незважаючи на всю її незалежність і оригінальність, Телець бачить у ній щось більше - єдину надійну і чесну людину. І так воно і є. Жінка Водолій, як і чоловік Телець, є постійним людиною. Телець і Водолій - це прекрасний союз приземленого впертого і зрозумілого, як відкрита книга чоловіки і ексцентричної, непередбачуваною, таємничої жінки. І навіть якщо вони будуть час від часу сваритися: він бурчати і висловлювати своє невдоволення, а вона йти в нікуди і вести себе непередбачувано, вони все одно завжди будуть особливою, прекрасною, люблячої парою.

Близнюки-Терези
Чарівна і розумна жінка Терези вміє знайти підхід до цього непередбачуваного і непостійного чоловіка. Чоловік Близнюки буде здивований тим, наскільки витончено і легко жінка Терези підведе його до прийняття потрібного їй рішення. Жінка Терези і чоловік Близнюки - це сумісність двох інтелектуально розвинених, цікавих особистостей. Але якщо Близнюки можуть бути вибуховими і непередбачуваними, то зовні м'яка жінка Терези є більш продуманою і хитрою особливої. Тільки вона має до нього підхід і тільки їй вдається м'яко і невидимо керувати ним. Жінка Терези - лідер по своїй натурі, але вона ніколи не буде вести себе грубо і владно. І все ж це надзвичайно красивий і цікавий союз, заснований на взаємній повазі і умінні насолоджуватися гармонією і рівновагою в своєму союзі.

Рак-Лев
Чоловік Рак і жінка Лев - це досить цікавий і гарний союз. Сумісність цих Знаків Зодіаку заснована на ніжності, любові, надзвичайній щирості між ними. Чоловік Рак вміє бачити в ній те, чого не бачать інші, високо цінувати її і бути найуважнішим і люблячим. Він є лідером у душі і м'яко управляє жінкою Левицею, дозволяючи їй бути організатором і керівником в їх житті. Жінка Лев дарує йому неймовірне відчуття щастя і теплоти. Разом вони можуть вийти за межі своїх можливостей і стати набагато краще і успішніше. Чоловік Рак завжди буде хвалити і підкреслювати красу і чарівність Левиці. А жінка Лев буде мотивувати чоловіка Рака на відважні і оригінальні вчинки.

 Діва-Телець
Чоловік Діва і жінка Телець - це сумісність двох постійних і практичних Знаків Зодіаку. Вона спокійна і врівноважена, він м'який і чемний. Ця пара дуже красива і цікава, оскільки вони знаходять особливий спокій і задоволення разом. Її послідовність і його критичний погляд на життя, її вміння прекрасно слухати і говорити і його розсудливість і схильність помічати деталі - все в цій парі засноване на гармонійному доповненні один одного. Чоловік Діва знаходить у жінці Тельці спокій і рівновагу, що забирає всі його тривоги. А вона закохується в нього до нестями і бачить у ньому споріднену душу, розповідає Луна.

Терези-Стрілець
Чоловік Терези і жінка Стрілець аж світяться від своєї любові і відразу ж привертають увагу до свого неймовірного союзу. Їхня сумісність заснована на дружбі і ніжності, свободі бути собою і мрійливості. Разом вони стають ще більш яскравими, добрими, м'якими, щедрими. Коли Терези і Стрілець зливаються в один союз, здається, ніби перед ними відкривається безліч можливостей, а мрії стають реальними. Вони вміють розмовляти один з одним, їм завжди цікаво разом, вони відкриті і щирі у своїх відносинах. Чоловік Терези зачарований такою зворушливою, відкритою і оптимістичною жінкою Стрільцем, а жінка Стрілець просто зачарована його чарівністю і умінням дарувати почуття спокою. Ця пара, безумовно, дуже цікава і красива.

Скорпіон-Овен
Чоловік Скорпіон і жінка Овен - це неймовірно сильний і красивий союз. Чоловік Скорпіон відразу ж закохується у невинну, вірну і щиру жінку Овна. Можливо, він навіть відкриває їй свої таємниці, оскільки відчуває, що вона ніколи не зробить йому боляче. Він зачаровується її життєвим духом і яскравою незалежністю. Вона ж бачить біля себе сильного, пристрасного і неймовірно привабливого чоловіка. Їхній союз - це сумісність двох протилежних енергій: Води й Вогню. Вони будуть боротися з недоліками один одного, але в той же час перед ними відкриється цілий світ можливостей і щастя, яке вони можуть знайти тільки будучи разом.

Риби-Рак
Чоловік Риби і жінка Рак - це неймовірно чуттєвий союз двох глибоких особистостей. Їхні відносини схожі на казку, вони не можуть довго бути один без одного. Чоловік Риби і жінка Рак можуть бути не просто близькими один одному - вони пов'язані невидимими душевними узами, вони відчувають один одного на якомусь невидимому рівні. Чоловік Риби може вислуховує всі її тривоги і переживання, а жінка Рак дарує йому свою любов і ніжність. Вони читають думки один одного і люблять на дуже глибокому рівні. З боку ця пара виглядає неймовірно люблячої і щасливою, і так воно і є.

Читайте АСН в Google News