Клофелінниці вийшли на полювання: вбиті і пограбовані двоє чоловіків у курортних містах

18.07.2018, 17:30

Клофелінницю, підозрювану в двох вбивствах на чорноморських курортах, затримали в Херсонській області. Завдяки оперативним діям поліції, можливо, врятовані життя багатьох відпочиваючих на Чорному морі чоловіків.

Орудувала на курортах 37-річна уродженка Хабаровського краю разом зі своїм чоловіком-українцем. Вони вбили сильнодіючим препаратом з метою грабежу щонайменше двох людей - 65-річного німця і 33-річного жителя Херсона, знайдених у номерах готелів Скадовська та Залізного Порту.

Опитуючи знайомих загиблих, оперативники встановили, що з їхнього житла пропали золоті прикраси і мобільні телефони. Також в обох випадках у готельних номерах знаходили пляшки з недопитим шампанським і недопалки зі слідами губної помади. 

Встановлюючи переміщення загиблих напередодні смерті, правоохоронці вистежили по записах камер відеоспостереження, на яких поруч з обома потерпілими побачили одну і ту ж жінку. Як виявилося, чоловіки знайомилися з нею в нічних клубах, а потім вели до себе в готелі.

Незабаром жінку вислідили в Скадовську. Нею виявилася 37-річна уродженка Хабаровського краю зі своїм цивільним чоловіком, 41-річним жителем Каховського району. Вдома у них були знайдені мобільні телефони і золоті прикраси, викрадені у жертв.

Жінка підтвердила, що знайомилася з чоловіками напередодні їхньої смерті. Спокушаючи їх у клубах, йшла з ними в номери, де додавала в алкоголь куплений в аптеках препарат, щоб вони швидше заснули. А коли чоловіки «вирубувалися», забирала гроші, мобільні та інші цінності і їхала додому. Скільки всього було подібних епізодів - поки невідомо, їх схоже, дуже багато.

Поліція Херсонської області просить усіх, хто, можливо, постраждав від дій затриманої, повідомити про це до чергової частини Голопристанського відділення за телефоном (5 539) 2-61-42 або по спецлінії «102». У жертв є шанс отримати своє майно назад.

Читайте АСН в Google News