Чотири трупи в каналізації. В окупованому Єнакієвому трапилася трагедія з комунальниками

18.07.2018, 13:12

В окупованому Донбасі сталася страшна подія, через яку загинуло четверо людей. Про це повідомили сепаратистські ЗМІ з посиланням на прес-службу «МНС ДНР».

Трагедія трапилася вчора в Єнакієвому. На каналізаційній насосній станції, що по вулиці Жовтневої Революції, четверо ремонтників загинули отруївшись газами в каналізації. Ще чотири співробітники КП «Вода Донбасу» потрапили до лікарні.

Як повідомляється в офіційній заяві підприємства «Вода Донбасу» напередодні, 17 липня 2018 року, «в грабельному відділенні машинного залу каналізації насосної станції підприємства «Вода Донбасу» бригада з 8 чоловік збиралася проводити профілактичні роботи. У приміщенні насосної інженер, підійшовши до огорожі, втратила свідомість і впала. До неї на допомогу кинулися колеги в кількості 3-х осіб і також знепритомніли.

Загинули інженер-технолог Сироватська Олена Олександрівна, 1993 року народження, оператор хлораторних установок Бесєдіна Людмила Миколаївна, 1974 р.н., слюсар-ремонтник Подольський Сергій Володимирович, 1961 року народження, а також електрогазозварник Топічак Андрій Ігорович, 1974 г. р.

Читайте АСН в Google News