17 липня 2018 — місячний день внутрішніх змін

17.07.2018, 08:05

17 липня 2018 року йтиме 5 місячний день внутрішніх трансформацій і змін. В цей день Місяць буде знаходитися в Діві. Це означає, що ми зможемо підвищити свою ефективність, поліпшити якість своєї роботи. У 5 місячну добу кожна людина змінюється зсередини. Так як цей час Коридору Затемнень, то зміни можуть бути глобальними і відчутними.

17 липня 2018 - час змін 5 місячний день
1 фаза Місяця, молодий Місяць в Діві

5 місячний день - з 17 липня 9:50 по 18 липня 11:11 пише Луна.

Символ дня: Єдиноріг

Мета дня: внутрішньо перетворитися і впустити зміни в своє життя. Звернути увагу на справедливість і чесність у своєму житті.

Закладка думок: я з мудрістю і терпінням спостерігаю внутрішні трансформації. Сьогодні я оновлюється і дозволяю собі змінитися.

Шляхетний символ п'ятого місячного дня Єдиноріг нагадує нам про чесність, справедливість і непохитних принципах, які потрібно сьогодні відстоювати. Воїни правди, борці за справедливість в п'яту місячну добу мають величезний успіх - успіх на їхньому боці.

Сьогодні день трансформації, місячна енергія спрямовується на внутрішні зміни. У п'ятий місячний день все змінюється і розвивається, можна відчути в собі процеси відновлення, які призводять до досить дивним відчуттів. Очищення відбувається на всіх рівнях, якщо є бажання вилити душу і поплакати - сьогодні це корисно як ніколи. Рекомендується саме з такою метою усамітнитися і поспостерігати за внутрішніми трансформаціями.

Настрій в 5 місячний день мінливий, в атмосфері постійно змінюють один одного протилежні енергії, важливо знайти баланс в цих змінах енергетичної «погоди» і полегшити тим самим собі емоційну частину сьогоднішнього дня. У п'ятий місячний день можна перейти на вищий рівень свідомості і мудрості, якщо успішно пройти трансформаційні випробування.

Фізичні навантаження сьогодні небажані. В їжі потрібно бути помірним. Сприятливі медитації і легкі, розслаблюючі вправи.

Стрижка волосся в цей день дуже сприятлива і своєчасна. Вона допоможе розвинути духовні якості, стати щасливішими. Волосся буде рости швидко, так як Місяць молодий. Фврбування волосся краще не робити.

Сни до 9:50 стосуються роду, сім'ї, боргу і служіння. Після 9:50 сни можуть лякати, але вони не збуваються, сприятливо плакати уві сні.

Читайте АСН в Google News