У метро Києва - ажіотаж перед подорожчанням проїзду удвічі

13.07.2018, 13:24

У зв'язку з подорожчанням проїзду в столичному комунальному транспорті біля кас на станціях метрополітену утворилися величезні черги. Про це повідомив Укрінформ. За інформацією ресурсу, Київський метрополітен залучив максимальну кількість працівників в останній день дії старих тарифів.

За словами прес-секретаря "Київметрополітену" Наталії Макогон, на станціях працюють всі касові вікна. Такий ажіотаж серед пасажирів спровокований тим, що сьогодні, 13 липня, останній день, коли громадський транспорт працює за старими тарифами.

Від завтра, з 14 липня, встановлюється новий тариф - замість 5 грн жетон продаватимуть вже за 8 гривень, як і талончик для наземних видів транспорту. У метрополітені з 14 липня сині жетони будуть замінювати зеленими, причому старі жетони можна буде обміняти на нові без доплати протягом липня.

Нагадаємо, влада в Україні не може підвищити мінімальну зарплату в країні на 9%, проте з легкістю підвищує тарифи і ціни в кілька разів. Таку думку висловив економіст Ігор Гарбарук.

Читайте АСН в Google News