Мовчання - знак згоди: Супрун уникла відповіді на питання про наявність американського паспорта

13.07.2018, 11:35

Керівник МОЗ Уляна Супрун отримала український паспорт і громадянство за передбаченою законом процедурою. Про це повідомила сама в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун під час години запитань до уряду, передав кореспондент ASN.

"Я є громадянкою України, я зробила все, що вимагає закон щодо мого громадянства в Україні, і я служу українській державі", - зазначила міністр, "чітко і однозначно" відповідаючи на питання позафракційного нардепа Олега Мусія про те, чи є вона громадянкою США . При цьому нардеп додав, що керівник МОЗ, як і її заступники, повністю ігнорують засідання профільного комітету.

На думку нардепа, прем'єр-міністр, який раніше взяв на себе відповідальність за здоров'я громадян, повинен ходити на засідання замість "іноземки, яка не розуміє українців". Нагадаємо, у ході запланованої командою в.о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун реорганізації Центру дитячої окогематологіі і трансплантації кісткового мозку відділення буде зруйновано.

Понад те, висококваліфікованим лікарям Центру вже запропонували посади консультантів у звичайних поліклініках. Про це повідомила лікар-гематолог Центру дитячої онкогематології і трансплантації кісткового мозку НДСЛ «ОХМАТДИТ» Юлія Базалук на прес-конференції.

Читайте АСН в Google News