Помирає по-звірячому побитий афганець. Терміново потрібні гроші на порятунок життя

12.07.2018, 06:03

Сім'я по-звірячому побитого афганця просить допомоги у побратимів і небайдужих громадян фінансової підтримки для порятунку життя чоловіка. Трагедія сталася 7 липня 2018 у місті Нововолинську Волинської області. Віталія Семенюка знайшли побитим до напівсмерті біля автозаправної станції на вулиці Луцькій.

Семенюк воїн-афганець, має інвалідність 3 групи. Після складної операції він перебуває в реанімації, в комі, на штучній вентиляції легенів.

За словами лікарів, у чоловіка дуже сильно пошкоджений мозок. Втішних результатів лікарі не дають. Сім'я вже витратила всі наявні кошти на лікування і просить допомоги у співгромадян. .

"Всі мої грошові заощадження і гроші рідних уже пішли на лікування. Прошу Вас, воїни-афганці, допомогти мені зібрати хоча б кілька тисяч гривень. Гроші закінчилися. Віталій вмирає! Благаю Вас!", - каже дружина потерпілого.

Уточнити достовірність факту можна в поліції і в центральній міській лікарні м. Нововолинськ. За словами слідчого, один з нападників вже заарештований. Швидше за все їх було четверо на автомобілі. Контакти дружини потерпілого - тел. (096) 695-96-50, Ольга Семенюк.

Читайте АСН в Google News