Не визнають референдум: Росія, яка окупувала Крим знайшла винних у бідах його жителів

09.07.2018, 20:00

Причиною економічної нестабільності на кримському півострові російська окупаційна влада назвала невизнання Києвом результатів "референдуму". Про це заявив секретар Ради безпеки РФ Микола Патрушев.

«Загроза дестабілізації суспільно-політичної та соціально-економічної ситуації зберігається», - заявив російський чиновник. За його словами, українські націоналісти і влада не приймають так зване волевиявлення Криму про возз'єднання з Росією.

Крім того, Н. Патрушев звинуватив в "висловлюванні готовності" до терактів і диверсій "Меджліс" кримськотатарського народу. За його даними, з минулого року в Криму виявлено більше 1500 порушень законодавства в сфері протидії тероризму і екстремізму, внесено 1200 актів прокурорського реагування та порушено 12 кримінальних справ у зв'язку з цим.

Нагадаємо, на Кримському півострові окупаційна «влада» вводить графік подачі води. Нововведення торкнеться населених пунктів алуштинського регіону Верхня Кутузовка, Ізобільне та Кипарисне. Про це повідомила прес-служба «адміністрації» міста Алушта.

Читайте АСН в Google News