Стопами Симоненка: російський комуніст і кандидат у президенти покинув дружину заради таємної родини

05.07.2018, 11:57

Колишній кандидат у президенти Росії і затятий комуніст Павло Грудінін подав на розлучення з дружиною Іриною, з якою прожив 30 років. У цьому шлюбі у Грудініна народилося двоє синів.

Нещодавно з'ясувалося, що у політика давно є друга сім'я. Коханка Ксенія також подарувала Грудініну двох дітей. При цьому офіційна дружина комуніста Ірина нічого не підозрювала про його пригоди, хоча екс-кандидат у президенти довгий час таємно утримував другу сім'ю, передає "360".

Як розповіли журналістам знайомі Ірини Грудініної, жінка важко переживає розлучення і зраду чоловіка. Примітно, що подружжя проводило обряд вінчання, тому Ірина до останнього сподівалася, що чоловік не посміє порушити обіцянки, дані перед Богом, бо всупереч політичним поглядам є віруючим.

На першому засіданні суду Грудініна навіть просила надати термін на примирення. Вона намагалася всіма силами вплинути на чоловіка, чекаючи, що він відмовиться від розлучення. У відповідь представник політика показав суду свідоцтва про народження іншою жінкою двох дітей комуністу, хоча раніше Грудінін заперечував наявність другої сім'ї.

Познайомився політик з коханкою, коли дівчина працювала юристом у радгоспі імені Леніна. Ксенія приїхала в Москву з П'ятигорська, де росла в скромній сім'ї вчителя. Грудінін із батьками коханої знайомитися відмовився. Відзначимо, що з Ксенією і її дітьми комуніст регулярно відпочивав у Європі, але для конспірації у відпустку вони відправлялися на різних літаках і намагалися не траплятися разом на очі фотографам.

Читайте АСН в Google News