Мінінфраструктури заборонить в Україні літаки, старші 20 років

03.07.2018, 19:00

З 2019 року в Україні будуть заборонені польоти літаків, які використовуються для регулярних перевезень. Про це заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян на брифінгу, передав кореспондент ASN.

 "З наступного року ми плануємо обмежити вік використання пасажирських літаків до 20 років. Все, що старше 20-ти років літати не буде", - заявив чиновник. Крім того, він пообіцяв, що найближчим часом авіакомпанії пройдуть повну технічну ревізію літаків, які здійснюють регулярні перевезення.

 "Ми повинні забезпечити надійний безпечний рівень і рівень комфорту. З цією метою протягом найближчих двох тижнів державна авіаційна служба проведе повну технічну ревізію тих літаків, які використовуються, перш за все, на регулярних перевезеннях", - додав міністр.

 Нагадаємо, через різні проблеми ряд авіакомпаній у розпал відпускного сезону не змогли здійснити польоти на курорти в інших країнах. У підсумку в українських аеропортах кілька діб на валізах сиділи тисячі туристів, які очікують польотів до Тунісу, Анталії, Батумі. Ще частина невезучих не могла вилетіти з Єгипту і Албанії.

Читайте АСН в Google News