Активісти і тхір Маруся протестували під Радою проти хутряних ферм

03.07.2018, 12:23

Біля Верховної Ради захисники тварин протестували проти виробництва натурального хутра в Україні, закликавши народних депутатів звернути увагу на проблему.

Активісти провели перформанс, що символізує криваву лінію між цивілізованими світом і країнами, в законодавстві яких поки немає норм, що забороняють виробництво хутра. А також зажадали припинити діяльність європейських компаній, що працюють у хутряній галузі в Україні. «Ми хочемо, щоб Україна цю лінію перейшла, але поки ми з іншого боку», - кажуть вони.

Одна з найактивніших протестувальників тхір на ім'я Маруся рішуче виступає проти виробів з натурального хутра. У цьому переконана її хазяйка Анастасія Погорєлова. «Ми з Марусею прийшли разом проти вбивства тварин, тому що їх треба любити, годувати, дружити і гратися з ними. А носити хутряні речі абсолютно не є необхідністю».

Учасники акції стверджують, що вбивати тварин заради їхньої шкури - неетично і жорстоко, бо є матеріали, що повністю і гідно замінять хутро. А саме виробництво завдає значної шкоди екології, адже його відходи потрапляють у повітря, воду і ґрунт, поширюючи бактерії і віруси на багато кілометрів.

Читайте АСН в Google News