Місячний календар на 2 липня 2018 — день очищення і позбавлення від минулого

02.07.2018, 08:05

2 липня 2018 року йтиме дуже корисний і важливий 19 місячний день, призначений для очищення.

Очищення буде відбуватися як на зовнішньому, так і на невидимому рівні, у нас буде можливість позбутися від вантажу накопичених почуттів, емоцій, старих переконань і переживань. Це буде дуже корисний період, оскільки 19 місячний день очищає і залишає після себе свіжість і благодать. Але його не так-то легко пережити.

19 місячний день - час очищення від вантажу минулого
З 1 липня 2018 23:01 по 2 липня 2018 23:24

Символ дня: Павук, Павутиння

Мета дня: очиститися від вантажу і негативу з минулого, позбутися всього непотрібного, провести ревізію всього свого життя.

Закладка думок: Я очищаюся від вантажу минулого і позбавляються від всього непотрібного. Сьогодні я залишаю своє минуле позаду. У моєму житті панує атмосфера чистоти, радості і щастя.

19 місячний день - це в першу чергу день позбавлення від всього непотрібного і віджилого: вантажу минулого, непотрібних відносин, старих ран і образ, давно невирішених проблем і т.д. Сьогодні рекомендується викинути сміття з усього: з голови, і головне - зі свого життя.

19 місячна доба вкрай важка і напружена, адже період очищення завжди супроводжується не найприємнішими відчуттями. Символ дня, Павук, нагадує нам про те, що ми самі ткачі своєї долі і повинні брати відповідальність за все, що відбувається в нашому житті.

Але чужа павутина може бути для нас і пасткою - в 19 день Місяця легко стати жертвою обманів і маніпуляцій. Для того, щоб захистити себе від негативного впливу дня, активно використовуйте вогонь (свічки, багаття, камін), він відганяє погану енергетику і очищає простір.

У 19 місячну добу рекомендується обмежити своє коло спілкування. Люди сьогодні схильні до нервозності і агресії. Не вступайте в плітки і не піддавайтеся чужому впливу. Сьогодні краще провести день на самоті та займатися внутрішнім очищенням.

День несприятливий для будь-яких фінансових операцій, роботи з грошима, продажу/купівлі нерухомості. Не можна брати в борг, віддавати борги.

У плані відносин з людьми зараз дуже провокаційний і важкий час. Найкраще обмежити коло своє спілкування.
У 19 місячну добу особливо страждає психіка людини. Посилюється нервозність і схильність до стресів.
В кінці дня рекомендується обов'язково прийняти душ, щоб змити з себе негативну енергетику цієї місячної доби.

Місяць у Водолії 2 липня 2018
З 30 червня 2018 7:37 по 2 липня 2018 20:31

Транзит Місяця у Водолії - це час сюрпризів і несподіванок, оригінальності та свободи.В цей період потрібно бути обережними і стриманими в спілкуванні, так як з'являється запальність, дратівливість, самовпевненість.

Під час Місяця у Водолії і 19 місячного дня можна назавжди розірвати вичерпалі себе відносини, а також по-іншому подивитися на своє коло спілкування.

Якщо в цей день провести глобальне очищення на духовному рівні, то можна відчути величезне натхнення в кінці дня.

Стрижка та фарбування волосся 2 липня 2018 року
Для такої процедури цей день не підходить - це дуже небезпечний і негативний час. Що стосується стрижки волосся, то вона буде своєчасною.

Стрижка волосся в 19 місячний день допоможе очиститися від негативу, хвороб, накопиченого вантажу проблем.

Значення снів з 1 на 2 липня 2018
Сни з 1 на 2 липня 2018 року не збуваються, але зате очищають. Сновидіння цієї ночі можуть бути страшними, неприємними, похмурими, але вони не несуть в собі ніякого значення. Сни 19 місячного дня служать очищенням.

Що садити 2 липня 2018?
У цей період краще нічого не садити і не пересаджувати, оскільки це найбезплідніші дні в місяці.

Афірмації і медитація на очищення
Афірмації на очищення:
Я з легкістю видихаю весь тягар накопичених мною емоцій і переживань. Я відчуваю, як значний тягар спадає з моїх плечей, і розправляю свою спину.

Ніякі проблеми не варті мого життя, ніякі переживання не повинні забрати у мене право на радість. Я знову видихаю і з легкістю залишаю все це в минулому.

Я відпускаю все, що у мене не вийшло, я віддаю минулому всіх, хто не захотів зі мною бути чи не підтримав мене. Я просто залишаю свій біль і образи там, позаду себе.

Я очищаюся глибоко, сильно, я відчуваю, як весь негатив і все тяжкості спускаються по моєму тілу від верхівки до кінчиків пальців рук і ніг і залишають мене. На їх місці залишається порожнеча і легкість.

Прямо зараз я повністю розслабляюся і видихаю з себе все, що накопичилося. Я звільняю місце для прекрасного майбутнього. Я відчуваю легкість в душі, в тілі, в голові. Моє життя тільки починається в цю хвилину, я йду в майбутнє з легкістю і чистотою.

Ритуал очищення:
Можете запалити свічки, включити медитативну музику. Прийміть зручне положення лежачи, розслабтеся, порахуйте від 10 до 1. Уявіть, як ваше тіло повністю розслабляється: ваші ноги, руки, спина, голова, всі частини тіла стають важкими, напруга залишає вас.

Ви відчуваєте, як темні потоки енергії збираються з усього тіла і залишають вас через кінчики пальці рук і ніг. Ви вдихаєте світлі потоки чистої енергії любові і видихаєте темні потоки негативу. Зробіть 10 вдихів і 10 видихів. Відчуйте, як з вас повністю виходить накопичений негатив, вам стає легко і приємно.

Повільно порахуйте від 1 до 10 і відкрийте очі. Після ритуалу на очищення від накопиченого негативу корисно прийняти душ і відразу лягти спати.

Читайте АСН в Google News