Що назавжди змінить Сонячне Затьмарення 13 липня 2018

02.07.2018, 10:30

Кожне Сонячне Затьмарення приносить з собою великі зміни в житті людей.
Затемнення — це момент, коли наше життя ділиться на «до» і «після». Затемнення — це переломний час, який багато що змінює в житті кожної людини. Чого очікувати від Сонячного Затемнення 13 липня 2018 року? 10 речей, які назавжди змінить Сонячне Затьмарення 13 липня 2018.

Сонячне Затьмарення відбудеться 13 липня 2018 року в 6:01 по Москві в знаку Рак.

1 зміна. Сонячне Затьмарення 13 липня 2018 відбудеться в знаку сім'ї і дому та почне собою цілий ланцюжок подій, які будуть змінювати цю частину життя людей. Сім'я і дім є фундаментом життя кожної людини. З цього моменту почнеться перебудова основи існування людей — очікуються зміни, пов'язані з місцем проживання, сім'єю, відносинами з близькими людьми.

2 зміна. Сонячне Затьмарення змінить наші уявлення про зону комфорту і безпеки. Прийшов час визначити для себе зону комфорту, і чим ширше вона буде, тим більше можливостей ви знайдете.

3 зміна. Сонячне Затьмарення вплине на цілі і цінності людей. Від цілей і цінностей людини залежить її успіх. Вони повинні бути непорушними і дуже надійними. Тому Сонячне Затьмарення 13 липня 2018 року змусить людей остаточно визначитися зі своїми пріоритетами.

4 зміна. Мрії перетворяться в реальні плани. Попередні Затемнення змусили багатьох людей повірити в свої мрії, свої таланти і можливість займатися своєю справою, бути з коханою людиною, висловлювати свою індивідуальність. Сонячне Затьмарення 13 липня 2018 допоможе підготувати міцний фундамент для виконання всіх цих бажань і перетворити їх в реальні цілі.

5 зміна. Сонячне Затьмарення змінить наші внутрішні «коріння»: установки, уявлення про світ і його безпеки, переконання, сценарії, які ми самі собі пророкуємо. Кожна людина буде змінюватися зсередини. Цьому посприяють події в житті, які змусять по-іншому на нього подивитися.

6 зміна. Сонячне Затьмарення принесе в наше життя події, які відкриють перед нами можливості для самореалізації, здобуття любові, творчого натхнення. Рушитиметься все старе і непрацююче: ненависна робота, нещирі відносини, невирішені конфлікти і проблеми. Це може відбуватися у вигляді жорстких подій, які зруйнують все старе.

7 зміна. У період Сонячного Затемнення (два тижні до нього і два тижні після нього) люди стануть більш сприйнятливими і емоційними. Може з'явитися недовірливість, чутливість, можуть дати про себе знати внутрішні накопичені почуття і емоції.

8 зміна. Можливі інсайти, одкровення, неймовірні нові ідеї, натхнення. Багато людей зможуть почути голос свого серця, загостриться інтуїція, відповіді на всі питання можна буде знайти в собі.

9 зміни. З'явиться можливість нарешті вирішити всі давні проблеми, особливо якщо вони були пов'язані з домом і сім'єю.

10 зміна. Кожна людина зможе встати на шлях вдосконалення себе. Сонячне Затьмарення 13 липня 2018 несе зміни не тільки в зовнішній світ, але і у внутрішній. Кожна людина буде проживати внутрішні трансформації для того, щоб встати на шлях розвитку своєї особистості і відчувати задоволення від свого життя.

Читайте АСН в Google News