Відпустка в аеропорту: 200 пасажирів не можуть вилетіти з "Борисполя" через проблеми авіакомпанії

29.06.2018, 19:15

Близько двохсот пасажирів авіакомпанії Yanair Airlines не можуть вилетіти з аеропорту "Бориспіль" - деякі з них очікують рейс з 11 червня. Про це повідомила один з постраждалих клієнтів Олена Копиткова у себе на сторінці Facebook.

"Спасибі Yanair Airlines за відпустку моїх батьків, яка проходить в аеропорту Boryspil International Airport  уже другий день. Тієї авіакомпанії, яка без пояснень переносить рейс у інших таких самих щасливчиків уже 17 днів. З Yanair ваша відпустка пройде в аеропорту Бориспіль", - написала користувач .

За її словами, самі працівники аеропорту неофіційно повідомляють, що в розпорядженні авіакомпанії всього 2 літаки: один поламаний, другий здійснює польоти за всі інші рейси. Крім того, за оцінки постраждалої, представник компанії не може відповісти на питання клієнтів і тільки лише радить "розлюченій юрбі з 200 чоловік" не перекривати вхід до аеропорту.

У той же час, у прес-службі "Борисполя" повідомили, що наразі ситуація в аеропорту спокійна, спроб блокування входів до будівлі не було. Нагадаємо, десятки туристів з України та інших країн сплять на підлозі в аеропорту "Київ", оскільки через численні заборгованості він скасував 9 рейсів до Тунісу.

Читайте АСН в Google News